Kazaljke i boje, boje i vrijeme, vrijeme i glazba, Sound Designersi i Ice Watch fuzijom su pripremili The Final Countdown party. Okrenut ćemo kazaljke, pokrenuti i okrenuti Aquarius naglavačke gdje će vas na A2 flooru Thalia i DJ Martyn Negro «odbrojavanjem» podsjetiti na 2011. godinu setom house plesnih hitova od kojih vam tijelo nikako neće moći ostati statično. Dapače, plesat ćete, vrištati i uživati zajedno s Sound Designers ekipom. Na A1 flooru će se ove subote smjestiti poseban gost.

Osoba koja jako dobro i dugo poznaje elektronsku glazbu, prva osoba iz Hrvatske koja je primljena na prestižnu i poznatu Red Bull Music Akademiju, nerijetko nasmijani I stari klupski vuk Tom (Tom & Grade). Tom će prostor A1 floora puniti največim house hitovima i garantirano rasplesati vas koji već duže vrijeme pratite house scenu.

Ukratko, u subotu Aquarius će biti spreman na smijeh, ples, skakanje i uživanje. Znamo da ćete i vi biti spremni. No koliko će Vas biti spremno da po jednoj cool stvari budete isti kao Armand Van Helden, David Guetta ili Black Eyed Peas...? Pronađite Sound Designerse na facebooku i saznajte kako možete osvojiti Ice Watch i što Vas još očekuje ove subote u Aquariusu.

Svojim zavodljivim i sexy plesnim pokretima kao i pogledima, Kika & Ana će vas zapaliti dok uživate u ispijanju još jedne gratis vodke koju dobijete uz kupljenu Red Bull-vodku.

Podsjećamo i na rođendansku akciju za sve slavljenike koja vam uz kupljenu bocu pića omogućuje još jednu gratis, a za sve informacije o akciji i o VIP rezervacijama Ivana (091 3460 241 / Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) vam stoji na raspolaganju.

Plešemo i «odbrojavamo» u Aquariusu!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO