Kao underground projekt i protuteza komercijalnim događanjima, Soundforms se razvijao polako, promovirajući psytrance glazbu i kulturu. Filozofija partyja je spajanje audio-vizualnog performansa u jedinstvenu cjelinu kroz selekciju kvalitetne glazbe i UV/video umjetnosti.

Soundforms će svoju dugovječnost potvrditi u četvrtak 14.10. u A1 prostoru kluba Aquarius, a za cutting edge elektroniku pobrinut će se gosti: Val Vashar – label dj australskog Zenon recsa i prvi čovjek kolektiva Ministarstvo Psihodelije Psiha – dj čija je glazbena orijentacija noćni psytrance te koji svojim selekcijama uvijek iznova oduševljava prisutnu publiku Plasma Corp. – producent koji je surađivao sa imenima kao što su Pitch Black, Krumelur i Ectima, a za ovu prigodu sprema eksluzivni dj set.

Tu su također i rezidenti večeri, Twisted Twins, koje ne treba posebno predstavljati, već tek napomenuti da su nastupali na svim bitnijim trance događajima u Hrvatskoj u proteklih desetak godina. Posebne UV dekoracije izrađuje Flame.

Izvor: Aquarius

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO