Ljubitelji psychedelic, goa trance i progressive trance zvuka napokon mogu zadovoljno odahnuti jer "Soundforms" ekipa i klub Aquarius (A1) u subotu, 30.03.2013., s ponosom predstavljaju jedinstvenu večer glazbenog vremeplova navedenim zvucima. Ovom prigodom moći ćemo slušati stari sound na kojem i jest naglasak ovog partija. Goa trance s druge polovice 90-ih te prvi stilovi progressive psytrance-a dio su onoga što možemo očekivati na "Retrospectu" u režiji Soundforms-a. Pripremite se za flashback stare vibre jer muzika će se vrtjeti s gramofona tj. s već davno zaboravljenih vinyl-a odnosno ploča.

Osim glazbenog dijela večeri, očekuju nas i posebni visualsi, dekoracije, video podloge, ali i fruit-bar za osvježenje tijekom večeri.

Trance, psy, goa... retro zvuk. Vidimo se 30.03.2013. od 22h u klubu Aquarius A1 gdje će za nas nastupiti: DJ Tomislav, DJ Val Vashar, Twisted Twins i Plasma Corp.

Upad je 30 kn kroz cijelu noć.

Nešto i o "čarobnjacima" koje zovemo DJ-ima:

DJ Tomislav (Teleport 100.5fm, Soundforms)
Jedan od prvih zagrebačkih goa trance DJ-a. Aktivno se bavi glazbom još od 1996. godine. Uspješno je vodio Teleport trance emisiju na Radio Studentu i svirao na kultnim partyima kao što su open air Ponikve, Year of the tiger i Future Shock. Za ovaj party priprema selekciju najboljih goa izdanja iz svoje bogate kolekcije.
LINK: https://soundcloud.com/inspiracija_party/tomislav-teleport-2ooo-mix

DJ Val Vashar (Ministarstvo Psihodelije, Zenon rec.)
Label DJ australskog Zenon records-a i rezident party programa Ministarstvo Psihodelije. Njegov stil je trippy psy-progressive zvuk, no za ovaj event očekujte muziku sa etiketa kao što su Digital Structures, Iboga, Spiral Trax, Tatsu i mnoga druga slična izdanja.
LINK: https://soundcloud.com/val_vashar

Twisted Twins (Soundforms)
Rezident Soundforms party-a koji gotovo 15 godina promovira trance scenu u Zagrebu. Osim SF, svojim je setovima upotpunio sve bitnije psytrance događaje u Hrvatskoj. "Expect the unexpected".
LINK: https://soundcloud.com/twisted-twins-1/djs-twisted-twins-live-mix-24

Plasma Corp. (Veleno Music)
Domaći progressive psytrance producent koji je brojnim inozemnim izdanjima potvrdio svoju kvalitetu. Osim produkcije nerijetko zavrti i DJ set različitih psytrance stilova.
LINK: https://soundcloud.com/plasma-corp-dj-mix/plasma-corp-spiritual-beings

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO