Kad završi ludilo radnog tjedna, dobro započeti vikend treba jer po dobrom početku cijeli vikend se poznaje. Pa zašto ne biste krenuli u vikend avanturu odmorom na ljetnoj terasi kluba Aquarius na zagrebačkom moru - Jarunu. Baci đir na bajku, odrolaj koji krug, zaleti se do Akve i chillaj uz ljetne zvukove chill house, summer vibes, beach feeling mjuze koju za sve prisutne vrti nekolicina DJ-a.

Party-vikend počinje upravo u Aquariusu na programu "Sunset Celebration" koji će se svakog petka održavati na ljetnoj terasi kluba od 17 do 22h. Valja li napomenuti da vas svakog petka upravo ovdje očekuju i kokteli iznenađenja, ali i ono jednako važno da je upad besplatan? Ok, sad smo i to sredili. Dakle, uživaj na suncu, zafrkavaj se, odmori, dogovori s ekipom kasniji izlazak te započni vikend kako treba - zalaskom sunca na terasi Aquariusa petkom poslijepodne. Na tebi je hoćeš li sjediti, zaplesati, popiti kavu, koktel ili nešto opasnije. Vidimo se petkom iza 17h...

Ovog petka za sve prisutne na "Sunset Celebration" lounge-u vrte DJ-i: Marty Negro i Tom.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO