Klub Aquarius ljubiteljima elektronske glazbe istančanog sluha i još boljeg ukusa za fin, nešto mekši zvuk i stilove elektronske glazbe uopće, od početka 2014. predstavlja novi koncept; program koji u zagrebački "dom elektronike" donosi tech, deep, tech-house i minimalistički zvuk, a njegovo ime je "TECHLICIOUS", a prvi takav održat će se već 10. siječnja 2014. u Aquariusu na zagrebačkom Jarunu.

Kako svako otvorenje mora biti posebno, ni program Techlicious ne zaobilazi to nepisano pravilo, pa će tako na prvoj večeri nastupiti internacionalno poznata DJ-ane, ali i ponosno stanovnica Lijepe naše - MISS SOULFLY iz Rijeke.

Miss Soulfly je svoju karijeru započela još 2006. godine otkad se iz dana u dan razvija u umjetnicu svjetskih razmjera što dokazuje i njena pobjeda na regionalnom / hrvatskom dijelu najvećeg svjetskog DJ-natjecanja "Burn Residency" čime zaslužuje odlazak i edukaciju u Burnovom bootcampu na Ibizi na ljeto 2013., a predavači su joj bili velikani kao što su Fatboy Slim, Steve Lawler, Avicii, Solomun, Maceo Plex, Joe Goddard i drugi.

Da ne bi bilo zabune, ova mlada dama koja ima tendenciju širenja svoje "priče" putem svojih setova diljem Europe na klupskim plesnim podijima zapravo je diplomirani zvučni inženjer SAE instituta, a kad se njen poletni duh ili duša, kako i njeno DJ ime samo kaže, spoje nastaje prava sinergija kojom se ostvaruje "Boom!" efekt ma gdje god i pred kojom god publikom svirala. Ona ostavlja svoj trag svugdje; bilo da se radi o Sankeysu na Ibizi gdje je nakon bootcampa dobila i cjeloljetnu DJ rezidenciju, Njemačkoj, Švicarskoj, Italiji, BiH, Sloveniji, Srbiji, Makedoniji ili pak nekoj od destinacija koje su upravo aktualne kao što je Manchester u Engleskoj.

Ovo će biti PRVI nastup Miss Soulfly u hrvatskoj metropoli otkako se vratila s Ibize i predivne pustolovine koju su medijski pratili brojni internacionalni mediji uključujući i MTV, ali i naši domaći mediji (televizijske kuće, radio postaje, portali, te dnevni, tjedni i mjesečni magazini). Nikako ne propustite susret s našom elektronskom princezom i pozdravimo je na najbolji mogući način - punim plesnim podijem, a ona će uzvratiti kako najbolje zna, svirkom koja će se pamtiti i dobro nas rasplesati.

Uz već spomenutu glavnu gošću večeri, u goste nam dolazi i riječki DJ virtuoz - Frankie The Animator, a uz njega će još svirati i zagrebački DJ Powertrip, te rezident večeri Konkas.

Svako prvo iskustvo se pamti, bilo ono slatko ili gorko. - Techlicious kao riječ spoj je dviju riječi, što ste i sami mogli zaključiti: tech+delicious, pa i sami možete naslutiti kako će ovo biti poslastica tech zvuka, prava delicija za fanove elektronske glazbe.

Klub otvara svoja vrata i Techlicious iskustvo počinje od 23h te traje do samog rasplesanog jutra, a ulaznice se mogu kupiti pri ulasku u klub po cijeni od 40 kn ili po promotivnoj cijeni od 30 kn preko promotora kluba.

Dobrodošli na Techlicious!

- ulaz: 40 kn (na ulazu kluba Aquarius), 30 kn preko promotora (popis na Facebook eventu)

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO