Nastup jedne od najvećih glazbenih legendi - TOMA JONESA održat će se u zagrebačkoj Areni, 21. Studenog 2011. u sklopu  Praise & Blame europske turneje. Dan nakon njega u Zagreb stiže jedan od najljepših vokala – SADE! Ova prekrasna soul i R n B pjevačica u zagrebačku Arenu dolazi 22.11. zapjevati svoje najveće hitove.

Ovaj petak u klubu Aquarius će se plesati do kasno u noć! Pripremu i zagrijavanje povodom koncerata ovih velikih zvijezda naći ćete 11.11.2011. u Aquarisu! Osim što je zagarantirana fenomenalna zabava, možete osvojite i ulaznice za najočekivanije koncerte ove jeseni.

Povodom dugoočekivanih koncerata, večer će biti spoj elegantne dive Sade i neodoljivog šarmera Tom Jonesa. Zabavljat ćete se uz  njihove hitove. Sade će vam razmaziti osjetila i potaknuti sjećanja, a Tom Jones će vas pokrenuti i rasplesati. Uz Tom Jonesa pokažite svoje plesne korake i umijeće zavođenja, a uz Sade se opustite u laganom i priljubljenom plesu s osobom koja vam se sviđa!

Pustite neka vas glazba povede! Dobra atmosfera pojačavat će se uz megahitove osamdesetih i devedesetih godina jer POP UP PETAK je najbolja selekcija plesnog popa. POP UP PETAK je tvoje utočište nakon napornog tjedna!

DJ Coste
Start: 11h / 30kn

Izvor: Press

Osvoji besplatan upad za ovo događanje, pošalji svoje ime i prezime na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (subject - AQpetak).

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO