Slušaonice su ok. One su zgodna stvar dokle god nema "the" prave stvari na pozornici, ali kad je tu bend, to je ipak "to" i noć se pretvara u neponovljivo, nezaboravno i posebno iskustvo koje se kasnije u mislima ponavlja, i traje, i traje, i traje... Klub Aquarius, Funhouse organizacija i Tooloomeeshaka vam ponosno predstavljaju noć za koju će prisutni kasnije moći reći "od tada više ništa nije bilo isto", za sve studente i mlade da se umore i imaju zašto odmarati tijekom Božićnih praznika tu je "Funhouse special edition - VELIKI PREDBOŽIĆNI STUDENTSKI PARTY" koji u subotu, 7. prosinca 2013. žari i pali na zagrebačkom Jarunu.

Sveti Nikola je možda pokupio prazne vreće i otišao, ali klub Aquarius zna kako je studentima potreban pravi "poklon" i odmor od svega. Indeks je zavrijedio "ležanje" (na polici) na neko vrijeme, a iksica je već dobrano izlizana. Funhouse priprema pravu poslasticu za sve studente i mlade ljude željne prije svega baciti sve na stranu i dobro se izdivljati prije nadolazećih blagdana. 2 floora, 1 klub i 1 cilj - studentima i mladima željnim akcije dati upravo ono što žele. Tko je bio na ijednom od velikih studentskih party-a u klubu Aquarius, znat će o čemu se radi, ali ovog puta u još većem izdanju.

Na velikom (A2) flooru kroz noć će nastupiti peteročlani "party rock-band" pod nazivom "Lady SINGERS band". Što je toliko posebno u vezi njihove svirke? - Naime, sviraju vaše omiljene aktualne hitove, dakle sve što ste do sad slušali od EDM-a, bacili oko na MTV-u, Youtube-u i kroz ine medijske kanale, ako je popularna svjetska glazba - oni to sviraju, ali uživo! i u rock štihu (dakle, bez šale - radi se o cjelonoćnom partiju, a ujedno i koncertu; gitare, bubnjevi, pjevač, sve je tu na broju i kako treba da se napravi najbolje predbožićno ludilo za pamćenje i prepričavanje bližnjima, ali i koljenima kroz generacije). Neki od izvođača čije stvari sviraju i dodaju im svoj rock "potpis" u pjesmama su i LMFAO, Lady Gaga, Adele, Prodigy, Boy George, ali i brojni drugi (sjetite se sami ili upalite MTV i već će pokoji biti bačen na listu). A osim njih, kroz noć će svirati i DJ-i Phillip Wright i Matroda.

Na malom (A1) flooru cijelu će noć dobro protresti momak kojem već i vrapci znaju ime, a vikend-partijaneri dobro znaju, rezident Funhouse programa i te DJ-maestro: Martyn Negro.

I još nešto, ne zaboravite ponijeti iksicu sa sobom jer ćete predočenjem iste na ulazu u klub primiti i poklon iznenađenja (onaj koji je bradati Sv. Nikola zaboravio donijeti jer ipak ne poznaje studente toliko dobro koliko Funhouse organizacija). Bit će tu još iznenađenja kroz cijelu noć, pa tako i natjecanja koja će izvoditi band i SVI se možete prijaviti (a nagrade su i više nego primamljive, pa navalite!), a i cijene cuge bit će prilagođene upravo studentskom budžetu tako da "samo opušteno".

Vrata kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu u subotu (07.12.2013.) otvaraju se u 23h i Funhouse special edition - VELIKI PREDBOŽIĆNI STUDENTSKI PARTY traje do samog jutra.

Ulaz: 30 kn

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO