Dame, gospodo i neki treći molimo Vas da izvršite svoj "Check in" na ljetnu terasu kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu u subotu (10.08.2013.) jer vas očekuje nezaboravan ljetni provod uz najbolju mjuzu, superiška nagrade i zajefrkanciju do samog jutra uz "CHECK IN" večer u režiji ekipe "Summer Fun" programa.

Bla, bla i još malo bla... Kome treba previše najave za dobru zabavu, možda bolje da preskoči sve ovo, uzme filozofska djela Kanta, Aristotela, Platona i inih te sjedne pod neku jelu, smreku ili tužnu vrbu i razbija glavu umjesto da to vrijeme uloži u dobar provod i zaista "ŽIVI" život punim plućima, makar na jednu večer. Oni koji pak traže super provod kojeg će se sjećati krajem ljeta i prepričavati doživljaje frendovima i frendicama za nešto hladnijih dana krajem godine, nek' se nacrta u subotu na podiju ljetne terase Akve i razbaca se po podiju, za šankom, solo ili s ekipom kao plakati nadri-političara u predizborno vrijeme!

Ove subote na ljetnoj terasi kluba Aquarius u Zagrebu mjuzom će nas šarmirati DJ-i: NOWELL i VED RUN.

Bit će tu i nagradna igra u kojoj se baš svakome može posrećiti. - Kvaka? Ma nema je! Idi na Facebook event "Summer Fun - Check In", tagiraj se na isti i ostavi neki najbolji status za "Check in". Najcool, najdomišljatiji i najštosniji status bit će nagrađen finjak nagradom kroz neku od sljedećih Summer Fun večeri.

I to je to! - Vidimo se u subotu, 10.08.2013. od 23h kada počinje ludilo koje traje do zore. I ne zaboravi napraviti "Check in" u naj-trenutku večeri.. Summer Fun te poziva i pozdravlja! Over and out.

Ulaz: 30 kn

VIP rezervacije: 091 3640 241

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO