Odvaži se, odmori se, budi in, izvuci se out, misli globalno, djeluj lokalno, spavat ćeš kasnije, uživaj sad i ove subote (17.08.2013.) dođi na posebnu, nabrijanu Summer Fun večer pod nazivom "ENERGETIC" na ljetnu terasu kluba Aquarius u Zagrebu. Energetic je posebna večer u kojoj očekujte neočekivano, ali i kad se najmanje nadate, najbolji zvuk će vas zaskočiti i iznenaditi k'o budalu šamar. Polako se sve vraća u metropolu, a Summer Fun još uvijek priprema najživlji ljetni provod u gradu. Za sve koji žele više od vikend izlaska, više od mjuze, provoda, zafrkancije, uspomena na naj-ljeto, a u Zagrebu su, nema dileme - ENERGETIC večer je tvoja večer!

Energičan provod između ostalog jamči i poseban gost večeri - NIKK NORIS, a uz njega će svirati sada već i rezident-DJ Summer Fun programa - NOWELL. Samo najbolja aktualna mjuza. Jasno i gromoglasno.. Ove subote ima da se trese cijela jarunska obala. Jesi li "player"? Imaš li energije za provod do zore..? Ne pričaj nego dokaži. - Vidimo se u subotu, 17.08.2013. od 23h. Summer Fun ENERGETIC te poziva i pozdravlja!

Summer Fun
ENERGETIC
WITH
NIKK NORIS
AQUARIUS A3 | Zagreb
17-08-2013 | subota | 30kn

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO