Baloo je novi ekskluzivni beach klub u Vodicama, čija lokacija, objekti koji ga okružuju, vizualni identitet samog kluba a i sve što smo od Baloo managementa do sada uspjeli saznati- svakako obećavaju puno. Naime, Baloo je smješten na samoj šetnici iz centra Vodica prema Južnoj plaži, u hladovini borovine, samo par metara od mora, dok ga sa gornje strane omeđuju luksuzne Ville Matilde i njihov restaurant, kojima će se ove godine pridružiti, saznajemo, i moderan “self service restaurant”, 6 poslovnih prostora (poklon galerije, suvenirnice i slično,..), “mini klub” za nešto mlađe goste a u najavi je i wellness segment čiji se detalji još drže u tajnosti.

Sam beach club “Baloo” kapaciteta je oko 1000 ljudi, sa cca 300 sjedećih mjesta (stolovi za dnevno ispijanje kavice, stajaći stolovi, regularni i VIP separei) kojima se pridružuje i 100njak ležaljki (duplih sa baldahinima i onih za 1 osobu) na samoj plaži ispred Baloo-a.

Kada govorimo o uređenju, po svemu sudeći - Baloo ni po čemu neće podsjećati na ono što smo navikli gledati diljem lijepe naše. Upravo je to temeljna ideja, poručuju nam iz Balooa - svojim se vizualnim identitetom, ali i programima te, naravno, promocijom - odmaknuti od svega što čini današnje trendove uz riječi “ne želimo biti suviše pretenciozan klub u kojem se naši gosti i naši prijatelji ne osjećaju ugodno. Ljeto je vrijeme stvoreno za opuštanje i to je sve što želimo - da se ljudi kod nas opuste i ne brinu za ama baš ništa": Što se samih programa tiče - mladima će na prvu vjerojatno bit najzanimljiviji “after beach party” koji već u prvoj sezoni dovodi nekoliko zvučnih imena od kojih se neki još drže u tajnosti no iz Balooa su nam otkrili  jednu zanimljivost: u popularnom “zagrebačkom tjednu” uoči Vodičke fešte, Baloo radi Mini festival, koji 3 dana zaredom dovodi  Arno Costa, Latin Prince-a te DJ Phat Phillija zajedno sa mladim a već globalno popularnim bubnjarom Saša Mačekom!


Ipak, nije After beach varijanta jedino što Baloo nudi. Za pospance i oni koji su noć ranije “ružili” tu su svakodnevni “Anti hangover” programi- gdje se brzo i efikasno možete detoksicirati, zaplesati aqua zumbu i uhvatiti malo boje u udobnim ležaljkama uz sviježi sokić dok će večernji program navodno  podsjećati na programe svjetski poznatih “all inclusive” kompleksa uz škole plesa, žive svirke i pregršt povoljnih ponuda.

Pitate se kad je otvorenje? 30.6. u 17h popodne, prvi After beach party u sezoni - a iz Balooa najavljuju da na FB stranici možete saznati kako osvojiti “promo pack” koji za otvorenje uključuje vikend u kompleksu Ville Matilde, stol i bocu šampanjca - u paketu po specijalnim cijenama!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO