U subotu 07.07. s početkom u 23h održati će se slavljenički party pod nazivom „7th season birthday party“ na kojem će gosti, premijerno u Hrvatskoj, biti rock/funky band „Bernard Fowler & Stevie Salas“ iz L.A. Bernard Fowler je 20-godišnji član  Rolling Stonesa  i sudjelovao je na 14 posljednjih albuma najvećeg svjetskog rock banda. Također je i dio većine solo projekata članova banda. Uz svoju karijeru kao dio „Stonesa“, ovaj svestrani glazbenik, tesktopisac, producent i glumac nastupio je uz velika svjetska imena glazbe kao što su Duran Duran, Alice Cooper, Yoko Ono, te brojna druga.

Uz Fowlera, u Club Boa dolazi i jedan od najvećih gitarista svih vremena Stevie Salas. Salas je izmedju ostalog i gitarist na solo projektima Mick Jaggera, te je gostovao na turnejama Rod Stewarta. Njegov album „Back from the living“, 1995e godine proglašen je albumom godine u Japanu, ispred Aerosmitha i Rolling Stonesa!

Svjetski poznat dvojac, jamstvo je jednog od najboljih party-a ove sezone na Jadranu, a iz Cluba Boa najavljuju party kao uvod u sezonu punu gostovanja u kojoj će, izmedju ostalih nastupiti i trenutna zvijezda dance glazbe Sasha Lopez, te legendarni house projekt Freemasons.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO