Viktoria Metzker rođena je 30.5.1987.god. u Budimpešti. Već kao dijete bila je jako zainteresirana za ples i glazbu, i od osnovne škole intenzivno se bavi jazz-baletom, te latino i modernim plesom. Zbog povrede koljena u 16-oj godini, primorana je prekinuti plesačku karijeru, te započinje karijeru modela. CKM magazin i VIVA Music Tv pokrenuli su natječaj “Cover girl competition“, te je od 200 kandidatkinja Viki završila u samom vrhu među top 10 djevojaka.

Natjecanje je uključivalo i pjevanje, gdje je njezinu prijateljicu i nju zamijetio pjevač grupe Back to Black-Bebe, te osnivao pjevačko-plesački duo u R&B stilu! Viki se polako profilira kao scenski umjetnik, iako se duet uskoro razilazi zbog neslaganja. U međuvremenu Viki i dalje radi na manekenskoj karijeri, te se pojavljuje na nekoliko natjecanja ljepote; na „Miss Hungary“ osvaja 1.nagradu publike, zatim prestižnu „Cyberspace contest“ nagradu, te njoj najdražu titulu Miss Turizma Mađarske! Od tada joj se otvaraju sva vrata u svijet mode i fotografije, te pozira za naslovnice raznih magazina(SFT, Crank, Armani outlet) u Milanu, Parizu, Londonu, Munchenu, te osim uspjeha kao model, postaje i zaštitno lice poznatog branda satova Cornavin, te kupaćih kostima MY 77.

Iz ljubavi prema glazbi, 2007. započinje karijeru kao dj! Uči od najboljeg mađarskog dj-a, dj Juniora.

Priliku joj pruža poznati Sensation Club, te Cafe del Rio, gdje kao rezident dj razvija svoje vještine, te kreće u pohod i na internacionalnu klubsku scenu!

2007. osvaja i prestižnu Playboy nagradu PLAYMATE OF THE YEAR 2007(Hungary). Nakon 5 mjeseci foto-sessiona i medijske prisutnosti, te ukupno 200 ljepotica u konkurenciji, na kraju od 12 djevojaka u finalu upravo Viki je proglašena „zečicom“godine! Nakon toga pojavljuje se kao internacionalna zvijezda u 10-tak naslovnica Playboya diljem svijeta, pozira i za naslovnicu FHM-a... Kao dj, karijera joj kreće uzlaznom putanjom, te redovito nastupa na svim kontinentima. Od 2008.g., jednom mjesečno rezident je i na „Radio 1 Ministry of Sound“, jednom od najpopularnijih i najslušanijih mađarskih radio-emisija(slušanost 100.000 ljudi po emisiji). U suradnji sa Dj Juniorom, izdaje i svoj prvi službeni single „The House of Playmate“, koji donosi veliki uspjeh i nekoliko remix verzija. Njeguje electro house-vocal stil, a pjevanje je i dio njezinog nastupa.

2008. postaje rezident Saturday cluba u Budimpešti, te kluba Play, gdje nastupa iz redovito i svaki puta oduševljava 3000-3500 partijanera! U 2009. izdaje i novi singl „Playmate“ u suradnji sa Funkermanom, te izbacuje i prvi službeni video, te remixeve koje izdaju Sergio Flores, Chris Montana i Patric la Funk.


Viktoria je trenutno jedna od najtraženijih Playmate djevojaka i Dj-ica na svijetu!

Izvor: Club Boa

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO