Poslastica za sve ljubitelje jednog od najpoznatijih brandova na svijetu!!! Službeni party magazina koji je postao sinonim za zgodne djevojke i hedonistički način života. Očekuje Vas puuuno playboy zečica s kojima se možete fotografirati i dobiti istog trenutka foto uspomenu na još jedan vrhunski party Boa klubova !!!!

Za glazbu je zadužen DJ Pick A Boo, a atmosferu će podizati Playboy plesni team. Pripremili smo Vam i playboy brandirana vozila na ulazu u klub te ekskluzivnu promociju električne kočije tvrtke Doking na kojoj će Playboy Bunnies prolaziti na dan eventa kroz Malinsku i dijeliti pozivnice za party !!!

Reportažu i fotografije sa partya možete pogledati i pročitati u rujanskom broju hrvatskog izdanja Playboya !!! Kupite i kolovoški Playboy jer Vas u njemu čeka besplatna ulaznica za nastup Joyce Mercedes 12.08. u clubu Boa Malinska ! Budite i Vi dio Playboy načina života na jednu noć !!!

Club Boa Malinska
091/ 33 99 33 9
Leave the world behind

Izvor: Club Boa

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO