Ovog petka Vam dajemo dva odlična razloga zašto provesti večer u Vašem omiljenom klubu :) U goste nam dolazi kreativni direktor „Cazcarra Image Group“, španjolac Jordi Justribo, europski lider na polju filmskog make-upa!!! Cazcarra Image Group“ iz Barcelone predvodnik je španjolske modne scene, koja je najjača i najprepoznatljivija u Europi. Nadasve, slijede je svi modni časopisi, stilisti, profesionalci u polju make-upa i dizajna, na temelju čega slijede brojni modni eventi diljem svijeta. Jordi je svoje znanje i umijeće prenio na mnoge profesionalce koji vladaju današnjom modnom scenom.

Dovoljno je reći da je „Cazcarra Image Group“ dobitnik oskara za make-up u filmu „Panov labirint“ te su sudjelovali na stvaranju najvećeg filmskog spektakla ikad, Avatara-a!!! Jordi će nam demonstrirati moć filmskog make-up-a, te će u trosatnom session-u oslikati tijelo jedne od najpoželjnijih Hrvatica, Alex Grdić!!!

Dodjite vidjeti u živo kako to rade najbolji svjetski make-up majstori i doživite drugu, filmsku dimenziju make-upa. Nakon ovog vizualnog spektakla predajemo Vas u ruke čovjeka za čije se nastupe traži karta više, komičara koji je približio stand-up komediju u Hrvatskoj svjetskim trendovima i predstavljamo Vam:

MIDNIGHT STAND-UP SESSION by IVAN ŠARIĆ !!!!

Pripremite se na salve smijeha u ovom ponoćnom session-u kojeg jednostavno ne smijete propustiti!!!

Upad free!!!

Vidimo se ;)

Club Boa
091/ 33 99 33 9
Leave the world behind

Izvor: Club Boa Rijeka

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO