Polako temperatura raste, obleka se mijenja, iz zimske u ljetnu....hmmm...pripreme za ljeto, partijanje dan i noć....na svim destinacijama na našoj obali, ludnica.....iii tako vas mi želimo pomalo pripremiti za nadolazeće ludo ljetoooo.... Kako??? Da vas držimo u neizvjesnosti ili da otvorimo sve karte....ovaj put smo dobreee ;)

Patrick Swayze - instruktor plesaaa....poznato???

Club boa se teleportira u 80-e....ovaj put kopiramo začetnicu stila, madonnu....zaštitini znak tajice, žarke boje, puff rukavi, močna šminka i kovrčava raskošna kosa sa kojim ukrasom u kosi....
 
Uz zvukove odličnih hitova tog vremena instruktorice plesa su željne pokazati pokoji plesni korak hrabrim dečkima.... Interesantno je i poucno da naučite koji korak od naših instruktorica, samo pratite njih i ne budite sramežljivi jjednom se živi....

A onaj koji se pokaže kao naj plesač...biti će nagrađen...brandom koji bude na promociji te vrućeee plesne večeri!!!! A kako ćemo znati tko je naj plesač??? E tu cure vi nastupate....najjači vrisak proglasuje pobjednika!!!! ;)

Vaša maori agencija !!!

Izvor: Club Boa

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO