Ove subote u goste nam dolazi klupska atrakcija Giancarlo Brunello & Rendell Moreno! Upad free. Rendell Moreno (Ivan Žabjačan) rođen je u Zagrebu 23.01.1988. U elektronsku glazbu su ga uveli Prijatelji starijeg brata, sve je počelo sa jednom kazetom na kojoj je bio snimljen album Jeff Millsa (Purpose Maker) i od tada se sve promjenilo!

2006 godine upisuje se na Dj Akademiju i ostvaruje prvipravi kontakt sa dj opremom i profesionalnim dj-ima. Nakon završene Dj Akademije organizira niz underground party-a sa kolegom Mariom Milošem te ostavlja publiku bez teksta nakon svojih setova.

2009 godine upoznaje se sa Giancarlom Brunellom (Robert Rihtar) odličnim školovanim harmonikašem i zajedno dolaze na ideju da spoje klubsku glazbu sa zvukom harmonike.

Od tada zajedno rade na demistifikaciji harmonike kao isključivo narodnjačkog instrumenta, što im vise nego uspjesno polazi od ruke već niz godina!

Iza njih su brojni nastupi po cjeloj Hrvatskoj, neki od njih: Hacijenda (Ši), Saloon, Gallery club, Khala bar, Hemingway, Diamond, Shamballa, Marabu bar (Vk), Inside (Ši), Mango (Zd), Aruba(Pu), Terminal (Ri), Royal club (Sk), Vanilla (Vk) i još puno drugih klubova.

Za njih kazu: DJ RENDELL MORENO & GIANCARLO BRUNELLO više nego orginalno spajaju house glazbu i harmoniku, te podižu klupsku glazbu na novu razinu.Ta udarna kombinacija stvara sve veci trend po europskim klubovima!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO