U subotu, 07. svibnja  u riječkom Clubu Boa nastupa jedan od najpoznatijih svjetskih house DJ-a i producenta Jerry Ropero. Nastupiti će u sklopu programa „Let's celebrate“ kojim management kluba proslavlja uspješnu jesensko/zimsku sezonu u kojoj su u sklopu raznih programa nastupala brojni hrvatski i strani DJ-i i performeri. Ulaz na party je slobodan, čime Club Boa nagradjuje vjernost svojih gostiju ove sezone. U sklopu eventa promovirati će se i otvorenje „Cluba Boa“ u Malinskoj koje će se održati u subotu 04.06.

Jerry Ropero je, izmedju ostalog, pod svojim alijasom „Avant garde“ autor  jednog od najvećih house hitova ikad „Get down“ ....

„...Get down..put your feet back on the ground...geeet doownn!!!“

Ima li netko tko nije plesao na ovu stvar?

Zajedno sa svojim partnerom Dennis The Menace-om potpisuje i „Coracao“ , još jedan svjetski megahit koji je već postao latin house klasik.

„Sempre no meu coracao
I gave you my love
It's still in my heart
And I wont let you go..“

Popisu njegovih hitova možemo dodati i izlet u trance vode sa hitom „The storm“ s kojim je i DJ Tiesto često započinjao svoje setove. Jerry Ropero je i jedan on najpoznatijih svjetskih remixera, remixirao je skoro sva poznata imena svjetske house scene, između ostalih trenutno po mnogima number 1 DJ-a Axwella, zatim Eric Prydza, DJ Pippija, Steve Angella...

Club Boa Rijeka
Leave the world behind
091/ 33 99 33 9

Izvor: Club Boa

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO