Klik Party ponovo u Vašem gradu !!! 05.11. u klubu Boa čeka vas ekskluzivni, sexy, otkačen party sa odličnom glazbom, te prezgodnim hostesama i plesačicama. Ono što vas čeka će Vas oboriti s nogu!!!! DJ Emilio Dalbello - resident DJ ovogodišnjeg ATP-a Umag, vrhunski DJ, vrhunski MC neopisiva količina zabave u jednoj osobi. Iznenađenje večeri je nastup vokalistice Sandre Berković!!!!!!

Sandra Berković je izuzetna pjevačica i autorica čiji ste glas imali prilike slušati na hit singlovima kompilacije Papaya Day&Night – Get Up On My Move i Right Now, na novom singlu PlayOne-a –Till the end of time, službenom singlu Otvorenog Radija - RADIO (za sljedećih 10 godina) te na brojnim radio jinglovima i Tv reklamama. Sandra Berković je i prateći vokal na albumu Tonyja Cetinskog (A sada..)

U zagrebačkim klubovima Hard rock i Sax je nastupala sa Jacquesom Houdekom i Ivanom Kindl. Veliki uspjeh je postigla sa singlom Gotta feel it-Sandra feat. D' Knock. Sandra iza sebe ima album Upali Radio, a trenutno radi na novom albumu. Osim solističke karijere snima back vokale na hit singlovima Barbare Tucker.

Dođite 05.11. i zabavite se s nama do ranih jutarnjih sati!!!

Ovog tjedna potražite i naše promotore koji će Vas nagraditi flyerom sa GRATIS vodka-energie drinkom od 23:00h - 01:00h.

Sve to uz posebne cijene pića do 01:00h

Vodka-Energie 15kn
Ballantine's-Cola 15kn

Klik party & Club Boa Rijeka - sinonim za ZABAVU!!!!!!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO