U petak 04.03.2011. Club BOA Rijeka i MaOri – agencija za promociju i evente udružuju svoje snage i pozivaju Vas na najluđi i najoriginalniji party u Vašem i našem najdražem gradu – MAORI PLUSSSS PARTY!!!!!! Negdje oko 10:00h val crvenih cura ulazi u Club Boa, ne zna se koja je ljepša, ali imaju različito srce, po veličini, boji i šljokicama no koja će biti najkreativnija u izradi svog srca???? - pitanje je na koje nećemo imati odgovor do petka 04.03. Hmmmm, a o tome koja je najkreativnija odlučuju cure međusobno, a pobjednica za svoj umjetnički izražaj i kreativnost dobiva na poklon bon za masažu cijelog tijela!!!

Eto cure kad Vas već dečki ne masiraju, onda to prepuštamo profesionalcima! One sretnice koje su ugrabile ovaj izumirući primjerak dečka masera, ne škodi još jedna masaža? ;)

Nego, što ćemo sa Vama? Imamo i za Vas jedan zadatak...Predivne crvene hostese sa srcima i osmjehom na licu ovaj put Vas ne pozivaju na kupovinu alkoholnih pića već da olakšate svoje teškeeee džepove i njima napunite kasicu u humanitarne svrhe - za djecu bolesnu od raka, što vam je činiti???


U toku večeri pripremili smo simboličnu aukciju! Tek tada nastupate vi, imate svojih 5 minuta da nam pokažete koliko ste spremni izdvojiti za večeru sa hostesom, a prije svega i koliko ste hrabri, humani i pravi gentelmeni, pa da Vas vidimo na djelu, ipak ste Vi uvijek jaki na riječima...a sada ćemo saznat pravu istinu... ;)


Sretnik i sretnica uživat će u finoj papici u restoranu "Valle Losca"!!!

Postoji još jedan način na koji možete pridonijeti humanitarnoj akciji, naime cure će u srijedu 02.03. i četvrtak 03.03. (Ispred kluba Boa Rijeka) te za vrijeme party-a prodavati crvene ruže, a prihod od prodaje ide u humanitarni prilog!!!

JER CILJ NAM JE ISTI....ZAJEDNIČKIM SNAGMA POMOĆI MALIM PACIJENTIMA ODJELA ONKOLOGIJE DJEČIJE BOLNICE KANTRIDA!!!!!!

MaOri agencija posluje uspješno više od tri godine na području Primorsko – goranske županije kao poželjan suradnik u domeni našeg poslovanja, a to je organizacija event-a i promocije proizvoda brand-ova naših partnera. S ponosom možemo reći da su nam poklonile svoje povjerenje, izmedju ostalih, i tvrtke poput: PERNOD RICARD CROATIA, KARLOVAČKA PIVOVARA, AMEC DISTRIBUCIJA I ROTO DINAMIC...

PA DA VIDIMO TKO JE BOLJI...CURE PO SRCU, ILI DEČKI PO NOVČANIKU :))))

Vas Vaša MaOri agencija!!!

Izvor: Club Boa

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO