Večerašnji gost DJ pulta club-a Boa je DJ Dave Jam, jedan od rijetkih hrvatskih DJ-a koji je postao popularan izvan granica Lijepe naše... u Club Boa nam dolazi promovirati svoj novi set koji je mash-up izmedju njegove najveće ljubavi hip-hop/r'n'b zvuka i disco/house uspješnica... Upad free... :)

Dj Dave Jam a.k.a Dj Pimp:


Interes za DJ-ingom je pokazao 1988. godine kad počinje scratchati na gramofonu koji je tada imao, a to je bila obična drvena Tosca ruske proizvodnje. Zajedno sa MC Condom-X-om i DJ-R 33 Rock-om 1989. osniva Ugly Leaders, jedan od prvih hrvatskih hip hop bendova, a 1992. objavljuju svoj debi album: "Channel Is Deep & Beech", koji je bio prvi hrvatski hip hop album.


Drugi album pod nazivom "Prisoners Of Pain" objavljuju 1994., a iste godine nastupaju sa Public Enemy i Ice-T- om u zagrebačkom Domu sportova. DJ Pimp se ozbiljnije počeo baviti DJ-ingom 1990. godine kad je nabavio svoje prve profesionalne gramofone.

Izvor: Club Boa

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO