Ove subote klub CLUB BOA Rijeka ponovno će ugostiti posebnu gošću kojoj ni jedna publika ne može odoljeti. NATALIE PERIS, porijeklom iz Kanade, svojim singlovima 'Dance with you', kojeg je snimila za DJ-a i producenta Jerry-a Ropera, te "Disco Belle" za Paul Keeleya, oborila je svjetske dance ljestvice i uživala podršku A-list Dj-eva diljem svijeta. Imala je čast dijeliti stage sa cijenjenim umjetnicima poput Kelly Rowland, Tom N...ovy, Ce Ce Rogers, Andree Britton, Inuse Dawude, DJ Dolls.

Natalie je nastupala u svim najboljim klubovima u Hrvatskoj i jedina je hrvatica koja je pjevala u najpoznatijem klubu na svijetu, Sky baru u Beirutu. Iako je tek u zadnjih nekoliko godina zaplovila klupskim vodama, već je u početku pokazala da svojim glasovnim mogućnostima može obarati vrhove svjetskih klupskih top ljestvica. Nakon što je u Munchenu snimala nove singlove, Natalie se ponovno posvetila svojim nastupima te punom parom pjeva u klubovima kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu te isto tako će u subotu nastupiti u najpoznatijem riječkom klubu BOA.

Uz vrhunsku glazbenu podlogu kojom će manevrirati Chiwe DeeJay i Natalie Peris te promotivnu ponudu Ballantinesa po cijeni od 12 kn i društvo naših prekrasnih hostesa ne propustite zabavu koja ce trajati dugo, dugo u noć.

Izvor: Club Boa

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO