Dragi prijatelji kluba, večeras slavimo drugi rođendan našeg i Vašeg kluba! Pozivamo Vas da nam se pridružite u još jednoj savršenoj klupskoj večeri kakvu Vam može prirediti samo... Club Boa :) Rasplesati će Vas DJ Emilio Dalbello... showman, vrhunski mash-up DJ, TV i radio voditelj, video producent, te izvođač (hip-hop). Puštajući glazbu kombinira sve stilove i definitivno je pravi izbor za naš rodjendanski party!

Za vokalnu podršku biti će zadužena Iness, mlada pjevačica koja je već ostvarila suradnju sa renomiranim i cijenjenim producentima na ovom podrucju, kao sto je D'Knock, koji je izvršni i glavni producent na albumu (radio sa Ninom Badrić, Divasicama, B. Tucker,...), te još poznatih imena koja se nalaze na albumu. Pjesmu pod nazivom Physical u izvedbi Iness izdao je Sony Records na svojoj kompilaciji sa svjetskim hitovima pod imenom Club Sounds vol.52 gdje se nalaze imena kao sto su - B. Spears, L. Lewis, Kesha, Shakira...

Ulaz slobodan!

Vidimo se!

Club Boa Rijeka
091/ 33 99 33 9

Izvor: Club Boa

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO