S europskim tržištem koje je apsolutno pomahnitalo za njegovom mješavinom dramatičnog synth rocka, mračnog popa i intrigantno zamršenog indie dancea, IAMX, trenutno sa sjedištem u Berlinu, nastupa kao headliner na festivalima u Austriji, Belgiji, Češkoj Republici, Poljskoj i diljem Europe dijeljeći pozornicu s velikanima indie rocka poput Placebo, Franz Ferdinand i The Cardigans.

Kao elektro glam 80's soundtrack za film Jan Švankmajer ili gotovo nedokučivi hibrid između seksi šepurenja Princea i "cool, calm and collected" ugleda Roxy Music, IAMX miješa Chrisove erotski nabijene vokale uz glazbu koja je frantična, a u isti tren smirena.

S takvim upadljivim pjesmama kao stvorenim za filmske drame poput "President" preko udarne seksualno predatorske "The Negative Sex" do neizbrisivo zarazne synthpop "Spit It out", album The Alternative je upravo to - alternativa trenutno dominantnoj cookie-cutter glazbenoj sceni. Corner trenutno živi u Berlinu gdje je pronašao 'snagu da se ne zamara previše glazbenom industrijom i nađe svoj put u samostalnom radu'. Koncert IAMX će se održati 22.05. u klubu Boogaloo.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 120 kn možete nabaviti od srijede na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventim.

Izvor: Boogaloo Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO