Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima, Transport Footwear dućanima (City Centar One, Inportanne, Gajeva), blagajni kluba Boogaloo, te na sljedećim lokacijama: Code Bar (Preradovićeva 2), Oups- Frizerski internet studio (Martićeva 71), OriGigi promotion - Internet Caffe (Skalinska 3).

Za sve informacije, rezervacije stolova, i vip akreditacije obratite se na 098/ 96 660 14

Valentino Kanzyani biografija:

Svoju DJ karijeru započeo je ranih devedesetih u klubu Tivoli u Portorožu. S vremenom sve više počinje puštati techno te pokreće radio emisiju koja se bavi house i techno glazbom. U klubu K4 upoznaje svog istomišljenika Umeka s kojim kasnije ostvaruje suradnju pod etiketom Recycled Loops. Poslije uspjeha Primevila 13 odlučili su osnovati label tog stila Recycled Loops Records. U zadnjih 10 godina, Valentino je svoju glazbu prezentirao u svim djelovima svijeta: svirao je na Love Paradeu (98.), i na posljednjem MayDay partyu... svirao je u Belgiji, Nizozemskoj, Njemačkoj, Austriji, Italiji, Španjolskoj... Što se tiče njegove produkcije - tu je također besprijekoran i izdaje za vodeće svjetske etikete u techno produkciji kao što su Primevil, In-tec, Primate.

Do sada je izdao preko 25 ploča te napravio nekoliko remixeva. U dodiru je sa techouseom, tako da taj zvuk mozemo čuti kako u njegovim setovima tako i u produkciji. Klubovi u kojima nastupa uvijek su puni. Iz izdanja u izdanje Valentino nam konstantno potvrđuje svoju kvalitetu i dokazuje da se radi o van serijskom DJ-u i producentu. U zadnje vrijeme i jedan od traženijih remixera, te čovjek koji stoji iza Jesus Loved You label-a. Počevši kao producent, došao je do titule jednog od osnivača New Wave Techno scene. Izdavši prvi singl za Recycled Loops, pušali su ga u svojim setovima svi „jaki" igrači: od Carl Coxa, do Richie Hawtina, Josh Winka itd. Izdao je i EP za Carl Coxov label In-tec. Uvijek je experimentirao sa različitim zvukovima i stilovima, radeći i mekše produkcije od onih koje je izdavao sa Umekom za Recycled Loops Rec., kao npr. EP Pornorama, za Earresistible label.

Slijedi ogroman uspjeh, i licenca za Illustrious records UK, ogranak Sony Musica. Zbog raznolikosti u zvuku, radio je remixeve za Deep Dish, Jon Cartera, Wally Lopeza, Carl Coxa...Label Earrisistible razvio je njegovu drugu stranu; strast za tribal-houseom u kombinaciji sa njegovom techno stranom. To se može i ćuti na vrhunski mixanom CD-u „Rock the Discoteque", volumes 1 i 2., kao i na drugim remixevima za  23rd Century, Premier Sounds, Intec...

Cijena karte u predprodaji: 60kn

Izvor: Boogaloo Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO