12. kolovoza Porečki će klub Byblos ugostiti vrhunac sezone za glazbene sladokusce. U goste dolaze Groove Armade s multimedijskim showom Red Light. Andy i Tom, koji su se proslavili s ležernim, indie, dub, pop i house hitovima poput "I see you baby (Shakin' your ass)", "Superstylin'", "Look me in the eye sister", "Easy", "But I feel good", "If everybody looked the same" i "At the river", posljednjih su godina dizali prah s živim koncertima, a ove godine oduševljavaju sa spektaklom Red Light, koji je izgrađen na četiri gramofona te brdu audio i vizualnih efekata.

Kao i sve njihove dosadašnje projekte, tako i ovogodišnju atrakciju ljetnih festivala prolazi energija, značajna za vremena kad se je plesna elektronika kovala u napuštenim industrijskim skladištima, a istovremeno je postavljaju na velike pozornice. Byblos će uz Space s Ibize biti jedan od prvih klubova gdje ćete moći pogledati Red Light Show u živo!
 
www.groovearmada.com
 
- - - - - - - - - -
 
POČETAK DOGAĐAJA / DOORS OPEN: 23.00
 
ULAZNICA: 100 kn
 
OPĆE INFORMACIJE
t: +385 91 66 333 12  //  e: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  //  w: www.byblos.hr
VIP Clubbing i rezervacije stolova / VIP Services & Table Reservations: t: +385 91 66 333 12

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO