Dragi prijatelji, pozivamo Vas u petak (07.09.2012.) na otvorenje potpuno preuređenog Capitana. Za odličnu glazbu pobrinuti će se DJ Ivan Mastermix, DJ Pick A Boo uz potporu violinistice Suzy Rubato, harmonikaš Aleksandar Olujić, Manuel Lupen na udaraljkama i poznati saksofonist Ivo Prodan - Prođo. Atraktivne hostese i mnoštvo iznenađenja očekuju vas ove posebne večeri u Capitanu uz vrući Ballantines party.

Dobro znani Capitano u samom centru grada Rijeke potpuno je preuređen, a prostor oplemenjen stoljetnim fosilnim hrastom Abonos starim čak 9000 godina. Novi izgled, odličan interijer i vanjska terasa samo su neke odlike ovog kluba od kojeg se očekuje mnogo. Pred Capitanom vruća je zimska sezona gdje će kroz njega prodefilirati veliki broj renomiranih DJ-a i održati gostovanja popularnih grupa.

Dizajn interijera novog Capitana potpisuje tvrtka "Prodesign" iz Rijeke, predvođena Alenom Kukićem, a izvođač radova je Caste Grupa d.o.o. iz Senja. Rijeka, njezini građani građani i gosti ovim preuređenjem dobili su novi lijepo uređeni klub u kojem će moći uživati u dnevnoj kavi ili u noćnom provodu do ranih jutarnjih sati.

Tekst: G.K.
Fotografije: Bastardoo
{gallery}albumi/capitano010912:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO