Pjevačke zvijezde pozivaju na humanitarni koncert „Mali dom za velike ljude“ u dvorani Dražen Petrović 27. veljače u 20h. Zajedno izgradimo dom za odrasle osobe s autizmom. Naše glazbene veličine opet su pokazale svoju humanost. Svojim glasom i pjesmama pozivaju Vas u Cibonu, kupite ulaznicu za veliki humanitarni koncert i osigurajte dom osobama s autizmom. Na humanitarnom koncertu za dom za osobe s autizmom pjevaju: Nina Badrić, Neno Belan, sestre Marija i Ivana Husar, Luka Nižetić, Maja Šuput, Neda Ukraden, Ivanka Boljkovac, Lana Jurčević, Miroslav Škoro, klapa Kampaneli, grupe Baruni i Divlje Jagode.


Osobe s autizmom zaslužuju dom koji sami ne mogu osigurati i u kojem neće biti sami. Cilj humanitarne akcije“ Mali dom za velike ljude“ je prikupiti sredstva za sanaciju krovišta stacionara u kojem su smješteni štćenici centra za autizam. Procijenjena vrijednost projekta u cijelosti iznosi 1.500 000,000 kuna. Nakon kompletne sanacije krovišta, novoizgrađene jedinice stacionara potrebno je potpuno opremiti prilagođenom opremom za kupaone, blagovaone, medicinskom opremom, pomagalima i didaktičkom opremom. Uspješnom akcijom osigurat ćemo prvi dom u potpunosti prilagođen uvjetima života osoba s autizmom. Postojeći stacionar u Dubravi (grad Zagreb) ne zadovoljava minimalne životne uvjete i moramo ga prilagoditi.
 
Osobe  s autizmom trebaju našu pomoć kako bi dobili priliku za uspjeh koji zaslužuju. Osobe s autizmom žive u svijetu koji mi teško možemo razumijeti. Trebaju nas, naše razumjevanje i pomoć jer nama male i jednostavne stvari mogu biti prevelik teret za krhki svijet u kojem žive osobe s autizmom.
 
Procjenjuje se da u Hrvatskoj živi 8000 osoba s autizmom. Potreban im je dom u kojem će imati podršku, sigurnost i kvalitetan život. Od 27. siječnja do 27. veljače svatko od nas može dati svoj doprinos akciji. Samo jednim telefonskim pozivom našeg humanitarnog telefona 060 9009 donirate velikih 5 kuna za izgradnju doma osobama s autizmom. Cijena poziva je 5 kuna + PDV.
 
Humanitarni koncert u KC „Dražen Petrović“ 27.veljače, 2013. u 20 h. Svoju humanost  još jednom potvrdili su brojni glazbenici koji će pjesmom pomoći osigurati primjeren dom osobama s autizmom. Veliko hvala svima koji nastupaju na koncertu i koji su nas podržali. Na koncertu 27.veljače u Draženovom domu nastupaju: Nina Badrić, Neno Belan, sestre Marija i Ivana Husar, Luka Nižetić, Maja Šuput, Neda Ukraden, Ivanka Boljkovac, Lana Jurčević, Miroslav Škoro, klapa Kampaneli, grupe Baruni i Divlje Jagode. Ulaznice po cijeni od 50 kuna nalaze se u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima i online: http://www.eventim.hr.
 
Prihod od prodaje ulaznica humanitarnog koncerta i prihod prikupljen pozivima na humanitarni telefon u potpunosti je namijenjen udruzi „Kišni čovjek”. Osobe s autizmom ne mogu živjeti same i zato pokažimo da uz nas nisu sami. Samo zajedno možemo osigurati dom za odrasle osobe s autizmom.
 
Humanitarna akcija „Mali dom za velike ljude“ pod pokroviteljstvom je Gradonačelnika i Skupštine Grada Zagreba.
 
Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO