Opatija uskoro sprema modnu reviju pod službenim nazivom FASHION THEATRE - Naziv potječe od Théâtre de la Mode (Fashion Theatre) bio 1945-1946 touring izložba modnih lutaka, oko 1/3 ljudske veličine, izrađenih od najboljih pariških modnih dizajnera. To je bilo osnovano kako bi se prikupila sredstva za preživjele u ratu i pomoglo oživjeti francusku modnu industriju u razdoblju nakon Drugog svjetskog rata.

Na ovogodišnjem FASHION THEATRE predstaviti ce se tri mlade i talentirane dizajnerice iz Crne Gore, Srbije i Hrvatske. Kroz njihove prezentacije odvijati ce se zanimljive inspiracije među kojima su Kleopatra, floralni ornamentalni motivi...

Domaćin ovog zanimljivog modnog eventa je Beach & Cocktail Bar Colosseum koji slovi za jedan od najljepše uređenih lokala ovoga tipa na Jadranu a smješten je na samoj plaži u strogom centru Opatije.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO