Ljetna sezona R’n’B EXCLUSIVE “Leave an Impression” partya je počela prošlog tjedna u Clubu Jungle, a već ovog petka 8.07.2011. nastavlja u poznatom beach baru i klubu Colosseum u centru Opatije. Poseban gost večeri biti će DJ PLAYA “Belgrade Most Wanted” iz Beograda. Playa je već nastupio na godišnjici R’n’B EXCLUSIVE –a u Terminalu kada se okupilo 1000 mladih željne dobrog klupskog  zvuka te napravio pravi spektakl i primio sve pohvale publike.

Desetak R’n’B EXCLUSIVE i Ballantines hostesa olakšat će DJ Playa-i da još jednom zabavi sve goste R’n’B EXCLUSIVE partya. Za zagrijavanje pobrinut će se rezident R’n’B EXCLUSIVE partya Dj Jericho (Balance Crew). Prvih 50 posjetitelja koji dođu u Colosseum  dobiti će CD –e R’n’B EXCLUSIVE summer mix vol.1 kojeg je miksao svima poznati Dj Pimp.

Cijena ulaznice: 35 kn
Start: 22:00h

Kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

DJ PLAYA (Beograd)

Dejan Rakić, u muzičkim krugovima poznatiji kao DJ PLAYA, istinski je promotor dobrog zvuka, čovjek jedinstvenog stila u svemu, pa i u muzici te nesumnjivo jedan od najpopularnijih DJ-eva na prostorima Balkana.To potvrđuje i njegov booking kalendar, koji pored mjesečnih i sezonskih rezidencija u najboljim klubovima Beograda broji i preko stotinu nastupa godišnje u mnogobrojnim klubovima i festivalima Europe. Počeo je puštati još daleke 1994. godine a do danas je postigao zaista veliki uspijeh. Nastupao je sa svjetski poznatim imenima kao što su Rihanna, Shakira, Montel Jordan, 50 cent & G-Unit, Busta Rhymes & Splif Star, DazEfex što ukazuje na njegov visoki status na glazbenoj sceni. Provjerite ove subote zašto je DJ Playa najtraženiji DJ u regiji i kako se uspio uzdići na vrućem beogradskom asfaltu.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO