After Party svih partya Robija Slive pod novim nazivom MASTER AFTER PARTY na oduševljenje brojnih partyjanera otvorio svoju 9. sezonu na novoj atraktivnoj lokaciji - Crannberry Bar, Ilica 45. Ove subote CRANBERRYweekender Vam s ponosom predstavlja TOP DJ MAG-ovu legendarnu "staru školu" na 2 floora, DEJA VU party, gdje se možete zabaviti uz nezaboravne techno/trance/house klasike iz "zlatnog doba" elektronske glazbe, a nakon toga, od 06:00h slijedi Master After Party!

Zabavljat će Vas 2 vrhunska DJ-a: DJ TOXIC & ROBI SLIVA!

Grga, poznatiji kao DJ TOXIC, poznati DJ i glazbeni urednik, resident je i jedan od pokretača Sintetica, Bodywork, Futurescope i Body & Soul programa. Sa nekoliko ljudi sudjeluje u projektu DJ-Akademije. 2005. se vraća u Fanatic, gdje ostaje do 2011. Jedan je od najdugoviječnijih trenutno aktivnih DJ-a u Hrvatskoj... Više o Grgi na: http://www.beat.hr/grga-a-k-a-toxic

O Robiju Slivi nije potrebno previše riječi trošiti. Jedan je od najdugovječnijih hrvatskih DJ-a, nastupio je su svim renomiranim klubovima i na većini velikih događaja vezanih za elektronsku glazbu, a ujedno je i osnivač ovog programa koji uspješno traje već 9 sezona...

Vidimo se u noći subota na nedjelju od 06:00h u Cranberryu!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO