Nakon što je već nekoliko puta zadnjih godina napunila sve veće koncertne prostore u Zagrebu, Opća Opasnost uskoro nastupa u maloj dvorani Doma sportova. Točnije, subota 16. lipnja (prvi dan školskih praznika) bit će promocija projekta: "OVISAN... NISI SLOBODAN - VRATI SE NA SVJETLO" uoči i povodom Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama (službenog datum je 26.06.2012.).

Županjski rockeri, aktivni su u radu sa mladima i u udruzi MKC-Županja, idealan su primjer za promoviranje ovakvog projekta. Prije tri godine kad su se ponovo vratili na glazbenu scenu, brzo su vratili staru publiku i stvorili novu. Trenutno su jedan od najtraženijih domaćih bendova. Svojim povratničkim albumom (izdanim prošle godine za Croatia records) "Vrati se na svjetlo" nisu željeli samo izdati nove pjesme već i dati neku poruku mladim ljudima, (a i općenito) kojima su pravi uzor.

U suradnji sa Vladinim uredom za suzbijanje zlouporabe droga krenuli su u projekt kroz pjesmu "Vrati se na svjetlo" po kojoj je i album dobio ime, a govori o štetnosti uzimanja droga (premda i druge pjesme na albumu imaju pozitivne poruke). U omotu CD-a se tim povodom našla i brošura Ureda kao edukacija mladima, a uz Vladin ured, podršku projektu dao je i MUP.

U sklopu projekta je i humanitarni dio povezan sa Zajednicom "Cenacolo", u kojem sva sredstava prikupljena pozivom na tel. broj na kojem se može poslušati pjesma ili dio pjesme "Vrati se na svjetlo", idu Zajednici.

Podsjećamo, Opća Opasnost" je 2010.i 2011. godine proglašena bandom godine, a njihov pjevač Pero Galić, najboljim rock izvođačem za 2011. godinu na portalu Muzika.hr te na Fender Mega Musica i Fender Music Awards po glasovima slušatelja.

Pjesma "Pobjego sam" bila je nominirana za Hit godine na ovogodišnjem PORINU. Imaju jedan od najvećih Fan Clubova u Hrvatskoj, a ovog tjedna su opet na vrhu CMC nacionalne top liste! Na prvo su mjesto zasjeli s najnovijim singlom "Tvoje ime čuvam", odnosno osmom objavljenom pjesmom s albuma "Vrati me na svjetlo" s kojeg su gotovo sve pjesme postale veliki hitovi.

Prvi od ovih edukativno-humanitarnih koncerata na kojima se promovira projekt OVISAN...NISI SLOBODAN - VRATI SE NA SVJETLO" održat će se u zagrebačkom Domu sportova kao najava za ostale koncerte po Hrvatskoj. Ulazak u dvoranu je u 19 sati, a nastup Opće Opasnosti bit će u 21 sat (predgrupa je - rock band Gabula).

Cijena ulaznica je 50 kuna u pretprodaji, a 70 kuna na dan koncerta na sljedećim prodajnim mjestima: DANCING BEAR (Gundulićeva 7), DIRTY OLD SHOP (Tratinska 22), PUNKT 13 (Ilica 14), ROCKMARK (Berislavićeva 13), EVENTIM sistem www.eventim.hr.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO