I ovaj će vikend klub DrinX razveseliti svoje goste. Nakon zavodljivih r'n'b hitova na "Veseli petak", u subotu 20. lipnja, u suradnji s fitness centrom Anatomska Centrala, DrinX club priprema "Pain & Gain Party", posvećen fitnessu, na kojem će atraktivne hostese gostima podijeliti kupone za besplatne članarine.

Još nije kasno za dovesti se u formu tik pred špicu ljeta! Teretana, proxy, boks, pilates, zumba, militarydrill i joga su samo neke od varijanti kako do forme, a sexy hostese će svakoj posjetiteljici i posjetitelju DrinX-a u subotu uručiti upravo poklon kupone za te programe.

Svakom novom članu, individualno, fitness centar Anatomska Centrala poklanja program pravilne prehrane, koji je za svakog drugačiji, te vrhunski tim koji će se brinut za iste.

Zbilja sjajan poklon i prigodan za pomoć pri skidanju kilograma u "pet do 12".

Gostujući DJ rasplesat će sve popularnim house i r'n'b hitovima, koji su dobri i za dinamičan trening.

Dovedite se u formu pred špicu ljetne sezone uz ovu asistenciju kluba DrinX! Dođite u DrinX club u subotu 20. lipnja u Tkalčićevoj 10 i pokupite si kupone za fitness. Ulaz je besplatan, a za rezervacije i dodatne informacije možete kontaktirati: 095/8441114.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO