U organizaciji tvrtke "Promocija d.o.o." Zorana Bradaševića, a pod medijskim pokroviteljstvom "Novog lista", "Kanala Ri", Radio Rijeke, Pomorskog radija, Domaćeg radija i glazbenog portala VinkoPersic.com u riječkoj Dvorani mladosti na Trsatu 11. studenoga 2011. godine u 20.30 sati održati će se koncert DRAŽENA ZEČIĆA na kojemu će biti gosti Ivana Kovač i grupa Koktelsi.

Ulaznice za koncert Dražena Zečića u pretprodaji koštaju 70 kuna i mogu se kupiti u CD  Shopu Dandy na 4. katu Robne kuće RI, povremeno na štandu na Korzu i na dan koncerta na blagajni ispred Dvorane mladosti. Na dan koncerta ulaznica će kostati 90 kuna.

Koncert će biti promocija najnovijeg studijskog albuma Dražena Zečića "Crni kralj i bijela dama", već petnaestog po redu, koji je u lipnju ove godine izišao u izdanju "Croatia Recordsa". Dražen Zečić je 1999. godine bio pjevač godine. Dobitnik je "Porina" za najbolji album zabavne glazbe ("Nitko nema dva života"), a imao je i dvije nominacije za "Porin" (u kategorijama hit godine i album godine). Drugog lipnja Dražen Zečić odrzao je uspjesan koncert u prepunoj pulskoj Areni s kojeg je prihod isao za "Caritas".

Dražen Zečić rođen je 24. srpnja 1967. godine. Hrvatski je pjevač zabavne glazbe i tekstopisac. Svoju glazbeničku karijeru koju je gradio polako započeo je početkom 1990-ih u svojstvu tekstopisca. Pisao je pjesme drugim poznatim pjevačima kao što su Mate Bulić, Zlatko Pejaković i Mišo Kovač. Učestale teme u njegovim pjesmama su neuzvraćene i nesuđene ljubavi i rastanci. Njegov prvi pjevački uspjeh je pobjeda na Splitskom festivalu zabavne glazbe 1993. s pjesmom "Govore mi mnogi ljudi".

Nagrade: 1999. pjevač godine, "Porin" za najbolji album zabavne glazbe ("Nitko nema dva života"), nominacija za Porina u kategorijama hit godine i album godine, nagrada izdavačke kuće Croatie Records "Zlatna ptica" za preko 100 tisuća prodanih nosača zvuka, 2004. nagrada publike na Hrvatskom radijskom festivalu za pjesmu "Pokidat ću lance sve". Megahit mu je: "Ima li nade za nas" koji je pjevao u duetu sa Anđelom Kolar. Pjesma je proglašena pjesmom godine u svojoj kategoriji.

Ivana Kovač nakon sto je četiri godine bila pjevačica grupe "Magazin" marljivo gradi svoju solističku glazbenu karijeru dokazujući glasom da nije uspjela zato jer je kćerka Miše Kovača.

Koktelsi su diljem Primorsko-goranske i Istarske županije već godinama poznati kao pravi show-band ciji energični nastup i maštoviti kostimi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Kažu da silnu energiju koju pokazuju na pozornici dobivaju upravo od publike pa joj to dvostruko vraćaju, jer oni jednostavno ”žive za aplauz i ženske vriskove”.  U prosincu 2010. godine izisao je njihov šesti album "Preživljavamo". Na albumu ”Preživljavamo” nalazi se 12 potpuno novih autorskih pjesama čiji su autori sami Koktelsi. Pjesme vesele i pozitivne tematike doći će ”kao naručene” u ovo tmurno, recesijsko doba, pa je album ‘‘Preživljavamo” idealan poklon za predstojeće blagdane ako nekoj dragoj osobi želite izmamiti osmijeh na lice.

Izvor: Vinko Persić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO