Riječka Dvorana mladosti 24. listopada ugostiti će Michael Flatley's "Lord Of The Dance", najpoznatiju i najveću plesnu skupinu na planeti koja već godinama diljem Zemlje priređuje spektakularne plesne događaje. Nastup najgledanijeg plesnog spektakla na svijetu sa novom predstavom u kojoj briljiraju "ludi" plesači koji njeguje prepoznatljiv irski folklor počinje u 20 sati.

ULAZNICE: Ulaznice po cijeni od 160 kuna tribine, 200 kuna parter i 250 kuna VIP parter su u prodaji na svim uobičajenim ovlaštenim prodajnim u sustavu "Eventima", u "Dallas Music Shopu", u mjenjačnicama "Exclusive Change" i na prodajnim mjestima "Interspara".

POKROVITELJI: Nastup "Lord Of The Dance" u Rijeci u organizaciji tvrtke "Koncert Studio" održati će se pod visokim pokroviteljstvom Grada Rijeke i pod medijskim pokroviteljstvom "Novog lista", Radio Rijeke i "Kanala Ri".

MALO O PREDSTAVI "LORD OF THE DANCE": "Lord Of The Dance" postoji od 1966. godine, otkad diljem svijeta bilježi samo rasprodane nastupe, a drži i rekord u čuvenoj londonskoj Wembley Areni gdje je čak 21 dan zaredom nastupao pred prepunom dvoranom. Danas postoje ukupno tri postave "Lord Of The Dance": prva za turneje po Europi, druga po SAD i treća po Australiji.

U sklopu svake od njih nastupa dvjestotinjak vrhunskih plesača i plesačica prosječne starosti 22 godine. Nastupi su neprestano pod pažnjom 20 kreativnih profesionalaca zaduženih za set design, kostime, svjetlo, zvuk i koreografiju, kako bi se održali visoki standardi toga plesno-glazbenoga spektakla. Podatak o više od pet milijuna prodanih primjeraka predstave "Lord Of The Dance" na DVD formatu upotpunjuje ovu fascinantnu statistiku. Predstave su bazirane na irskom folkloru.

Riječ je o klasičnoj priči o borbi između dobra i zla ispričanoj univerzalnim jezikom plesa. Od trenutka kada se svjetla ugase pa do posljednjeg bisa publika je opčinjena maestralno orkestriranom kombinacijom preciznih plesnih koraka, vrhunskog osvjetljenja i specijalnih pirotehničkih efekata, a ni glazbena podloga ne ostavlja nikoga ravnodušnim. "Lord Of The Dance" su dosad ostvarili prihod veći od 400 milijuna dolara od globalne prodaje ulaznica. Potrebno je čak 6 šlepera dužine 14 metara kako bi se prevezla sva njihova oprema.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO