Legendarni Mate Mišo Kovač nastupiti će u Dvorani mladosti 26. listopada u 20.30 sati nakon pune dvije godine od svog posljednjeg nastupa u Rijeci u tom istom prostoru. U međuvremenu je dobio "Porina" za životno djelo i održao nekoliko velikih koncerata po Hrvatskoj među kojima je posljednji po redu bio spektakularni koncert 17. rujna na zagrebačkom "RujanFestu". U posljednje dvije godine Mišo nije nastupao u Rijeci i njenoj okolici tako da su ga se oni koji vole njega i njegove pjesme stvarno zaželjeli. Mišo je opet bez obzira na godine u punoj snazi i stoga budite spremni na dugi i spektakularni koncert u Mišinom stilu.

Dodatnu draž ovom Mišinom koncertu kojeg organizira tvrtka "Promocija" Zorana Bradaševića, dati će Mišina kćerka Ivana Kovač koja će biti specijalni gost koncerta. Mišo kaže "u Hrvatskoj ima 16 tisuća pjevača, ali samo je jedan Mišo Kovač"! Sedamdesetjednogodišnji Mišo kojeg ni srčani udar i tri operacije nakon toga nisu udaljili od svijetala pozornice jako cijeni Elvisa Presleya, Barbru Streisand, ali i - Lady Gagu.

ULAZNICE:

 

Ulaznice su već u prodaji u CD Shopu "Dandy" na četvrtom katu Robne kuće Ri. Cijena jedne ulaznice u pretprodaji je 90, a na dan koncerta 120 kuna.
 
PONEŠTO O MIŠI KOVAČU:

 

Miši Kovaču je karijera započela  sa pobjedničkom pjesmom sarajevskog festivala "Vaš šlager sezone", "Više se nećeš vratiti" 1969. godine koju je za njega komponirao tada mladi skladatelj i tekstopisac Đorđe Novković. Pjesma je prodana u više od pola milijuna primjeraka, a iduće pjesme također dostižu rekordnu prodaju.

Suradnja s Novkovićem obilježila je gotovo čitav opus Miše Kovača i priskrbila mu legendarni status kod njegovih fanova. Okušao se i glumačkim vodama glumeći s Radom Šerbedžijom u filmu "Poslijepodne jednog fazana". Pet puta je proglašavan pjevačem godine, a 1989. godine proglašen je za osobu godine u bivšoj Jugoslaviji. Nakon bezbroj hitova ove godine Mate Mišo Kovač izdao je, prema njegovim riječima, svoj posljednji album nazvan "Ne tražim istinu".

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO