I kao što kaže pjesma Harija Rončevića "TI SI MOJ SAN" riječka publika će imati jedinstvenu priliku uživati u čarobnoj večeri koju će uveličati dva sjajna imena hrvatske glazbene scene, Oliver i Hari. Oliver sa svojom prepoznatljivom interpretacijom, fascinantnom karijerom i Hari koji je napisao puno prekrasnih balada  i obogatio repertoar naših najpoznatijih izvođača, sigurno će svim prisutnima u dvorani Mladosti pružiti prekrasno obilježavanje Dana Sv. Valentina. I tko može bolje od Olivera i Harija izreči ljubavne stihove na Dan zaljubljenih.

Moj lipi Anđele", "Još ovaj put", "Ako voliš me", samo su dio u nizu uspješnica koji su obilježili karijeru velikog Olivera i dali priliku Hariju da se izrazi kao autor u najlijepšem smislu... Dva mušketira, dvije gitare, dva odlična vokala, puno Mediterana, prekrasni stihovi, odlična muzika, vrhunski prateći Dupini i što još obećati publici tu noć... Svaka žena u publici tu će večer biti "Ceasarica", ... cilega života ja sam tija samo nju, da do njenog srca nađem put, cilega života moje tilo je bez nje, ka cviće bez vode...

Od prve najave postojanja mogućnosti da ta dva velika imena zajedno nastupe na Valentinovo, izazvalo je veliki interes publike. Iako smo još u blagdanskom raspoloženju, svi željno očekuju koncert u kojem će Rijeka biti domaćin publici iz cijele Hrvatske ali i izvan njezinih granica. Na Vama je da se na vrijeme pobrinete za svoje ulaznice i na najbolji način pjesmom proslavite Dan zaljubljenih.

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji u CD Shopu Dandy. 4 kat - Robna kuća Ri.

Cijena ulaznica: 80,00 kn pretprodaja, 100,00 kn na dan koncerta.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO