Dugo najavljivani glazbeno-scenski događaj koji su osmislili Soulfingersi pod nazivom Tea Time Music počinje u četvrtak, 27. lipnja, od 17 – 21 sat. Ovaj ekskluzivan program koji bez sumnje vraća zabavu u grad, održavat će se četvrtkom na Oleander terasi zagrebačkog hotela Esplanade. Tea Time Music će u Esplanadi biti nezaobilazno mjesto urbane zabave, koje će svakog četvrtka u 17 sati – u vrijeme tradicionalnog ispijanja engleskog čaja okupljati sve one koji od života traže dnevni dašak zabave, opuštajuće druženje nakon radnog dana i odličnu glazbu. Svako Tea Time Music druženje započet će dizanjem zastave TTM-a uz zvuke himne koju su  komponirali Soulfingersi.

Društveni događaj ispunjen dobrom energijom trajat će puna četiri sata za što će se uz jedinstvenu izvedbu sjajnih Soulfingersa pobrinuti i DJ Mario Kovač, poznati erudit, kvizoman, redatelj, koji će iz Tea Time Music Coctail kabine omogućiti ljubiteljima soul i filmske glazbe da se jednom tjedno sjajno provedu na mjestu gdje vladaju Soul, Smile & Style.

'Posljednjih godina kriza je skinula ljudima osmijeh s lica, nagrizla im duh, uzela im Soul, Smile i Style, pa smo stoga odlučili napokon stati joj na put te Tea Time Music-om sve to vratiti. To je svojevrsni šamar recesiji koji ćemo joj sa zadovoljstvom opaliti. Želja nam je  oživjeti duh i čaroliju nekadašnjih večeri Soulfingersa u čuvenom BP Club-u, koji se iz tjedna u tjedan sve više „ljuljao“ od atmosfere. Taj dio naše glazbene karijere vrlo nam je drag i nikad ga nećemo zaboraviti.' – kažu soul braća Denis i Haris.

Soulfingersi poznati kao vrhunska koncertna atrakcija iz tjedna u tjedan uz svoj energični show program i glazbu soul velikana, kao novost najavljuju da će izvesti i pokoju glazbenu temu s velikih filmskih ekrana.

'Nemamo hobi, sve shvaćamo ozbiljno. Vjerujemo u čuda. Oduvijek su nas nadahnjivali filmski junaci i filmske glazbene teme. U slobodno vrijeme volimo svirati glazbu iz filmova. Taj program još nismo imali prilike pokazati, ali uvjereni smo da su Tea Time Music i Oleander terasa hotela Esplanade pravo mjesto za to, štoviše jer su u Esplanadi  u njenoj povijesti tu odsjedali velikani s filmskih ekrana poput; Orsona Wellesa, Omara Sharifa, Elizabeth Taylor, Richarda Burtona  i mnogih drugih, što nas jako inspirira. Vjerujemo da njihovi  duhovi  još plešu po sobama hotela, pa ih očekujemo dolje na terasi na našim zabavama!'

Također, braća najavljuju da će kruna događanja svakako biti i izvedba njihove prve autorske pjesme All I wanna do is dance te dodaju da će iz tjedna u tjedan posjetiteljima TTM-a otkrivati poneke tajne svoje autorske budućnosti. Hotel Esplanade poklanja svojim gostima, građanima Zagreba i turistima program Tea Time Music na legendarnoj Oleander terasi kojim će vratiti stari sjaj kada su na terasi nastupali eminentni glazbeni umjetnici.

'Hotel Esplanade ovim projektom želi otvoriti vrata Zagrepčanima te uz besplatan ulaz na terasu i prilagođene cijene hrane i pića pokloniti program Tea Time Music i nastupe Soulfingers-a uz koje će se gosti moći opustiti i družiti u neformalnoj opuštenoj atmosferi. Dakle, ne treba se zamarati dress code-om već samo doći na terasu kad se stigne - program traje 4 sata, dovoljno dugo da nikad niste previše uranili, pa ni zakasnili – ali uvijek ste dobrodošli!' – izjavio je direktor hotela Esplanade Ivica Max Krizmanić.

Ovim nastupima u Esplanadi koji će se održavati do kraja srpnja Soulfingers počinju Tea Time  Music Summer Season.

Soul braća Denis i Haris poručuju:

'Kad na radio valovima čujete „..Tea Time Music is now...“ i na jarbolu ispred Esplanade vidite zastavu Tea Time Musica, znajte da su u gradu Soul, Smile & Style... i dođite u Esplanadu po svoju tjednu dozu zabave... čekaju vas Soulfingersi!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO