Fly Honeyz serijal samo za Vas ove srijede donosi najluđi i najotkačeniji izlazak u gradu. „TEAM UP!“ party zamišljen je kao prilika za tebe i tvoju ekipu da pokažete da ste „naj“ u nečemu. Najluđe obućeni, najbolje znate plesat, najviše možete popiti, najduže možete ostati ili najviše novaca potrošiti! TEAM UP je večer samo za „naj“ situacije!


Sve što vi morate napraviti jest pozvati nekoliko prijatelja/prijateljica uz koje se najbolje osjećate i uz koje mislite da možete biti „naj“ ovo ili „naj“ ono :) Glazba koja će Vas zabavljati kroz cijelu noć jest RnB, House pa čak i malo Reggaeton da Vas pripremimo za jedan od slijedećih, već viđen, Fly Honeyz serijala, DESCONTROL!
 
Nagrade za najluđe su raznorazne. Najimpresivnija i najluđa ekipa dobi bocu žestice, tako da budete još luđi! 13.10. je dan o kojem ćete moći pričat svojoj djeci, unucima, a i drugim ekipama o tome koliko ste ludi, tj naaaajluđi bili! :)

Izvor: Fly! bar

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO