Nakon prošlotjednog otvorenja novog programa FLY! Bara, pripremamo Vam novu dozu zabave, kako je i najavljivano, uz najbolje DJ-e sa splavova! Prošli petak Vas je zabavljao DJ Mijat, a ovoga petka na redu je DJ ZEKA (Novi Sad). Dakle, više nije nužno putovati 350 km do BG da bi doživjeli provjereno najbolju zabavu. Dovoljno je doći u FLY! Bar koji Vam svakog petka dovodi najtraženije DJ-e iz klubova i sa splavova najbolje ocijenjenog grada, što se tiče noćnog provoda!

Ovoga petka za VAS, DJ ZEKA - jedan od osnivača NS DJ's team-a, zaslužan za mnogobrojne remixeve te suradnje sa Dadom Polumentom, Šakom Polumentom, Ivanom Selakov, Bobanom Rajovićem, Džejom, Jovanom Perišićem, Zvezdama Granda... Poznat po organizaciji PLAYBOY PARTY-a diljem zemlje. Kao i svi DJ-i iz NS DJ`s team-a, često gostuje po grčkim klubovima!

Zagrijavanje će predvodit mladi DJ, koji je svojim velikim trudom zaslužio biti dio ovog V.I.P. programa! DJ VALENTINO SORRENTINI na startu programa svakog petka, uz najveće clubbing remixeve...

Kao i prošlog petka, pripremamo Vam mnogobrojna iznenađenja!

Ulaz u klub se naplaćuje 20 kn! Ukoliko ste na popisu kluba ulaz je BESPLATAN. Rezervacije stolova vrijede do 00:30h, a popis do 02:00h.

Maloljetnim osobama zabranjen ulaz u klub.

Za popis i rezervacije javite se PR Teamu FLY! Bara!

Izvor: Fly! bar

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO