Ovoga četvrtka Vas pozivamo na večer koju FLY!Bar posvećuje baš njemu! Jednom od najvećih Hrvatskih kompozitora zabavne glazbe, najproduktivnijem autoru muzike, čovjeku bosanskohercegovačkog podrijetla koji je tokom cijelog života stvarao hitove za najveća hrvatska glazbena imena kao što su: Gabi Novak, Neda Ukraden, Duško Lokin, Tereza Kesovija, Mišo Kovač, Tomislav Ivčić, Ivica Šerfezi, Srebrna krila i mnogi drugi...

Do svoje smrti napisao je preko 2500 pjesama i prodao preko 20 milijuna ploča! Sve te činjenice dovele su nas pred otvaranje večeri u FLY!Baru posvećene ĐORĐI NOVKOVIĆU! Ovoga četvrtka hitovima ĐORĐEA zabavljati će Vas DJ Marko, a izabranim hitovima uživo grupa RITAM NOĆI!
 
Za sve one koji se dolaze zabaviti, a uz hitove ovoga velikana neće biti teško, pripremili smo promo cijene JÄGERMEISTERA, te buteljiranih Vina, a uz svaku naručenu butelju počastiti ćemo Vas platom sira i maslina!

Izvor: Fly! bar

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO