Ove srijede nastavljamo u prepoznatljivom Sexational ritmu! Dovodimo vam melem za oči u uši, čak dva vrhunska DJ-a, mnogo Playbojevih zečica i naravno – striptiz do kraja! Za atmosferu ove srijede će biti zaduženi dj Claudio Madirazza i dj Ewan koji će sa svojom kolegicom Ivom prezentirati odlične plesne ritmove u Galleryu.

Na ulazu će Vas, kao i svake srijede, čekati naše prelijepe PLAYBOY BUNNIES, te će odgovoriti na sva Vaša pitanja i zamolbe. "House of Violins“ naziv je programa ove srijede s kojim ćemo Vas pokušati ostaviti dez daha. Svjetski trendovi spajanja instrumentalista i DJ-a, predstavljaju duet koji čine Ewan i prekrasna Iva, violinistica glazbena akademije čiji zvuci stapanjem s elektronskim zvukom nose val energije koji osvajaju plesne podije klubova u kojim nastupaju.

U njihovim nastupima Ewanove house ritmove uživo prati Iva na električnoj violini. Sa velikim entuzijazom prenose energiju iz glazbe koju izvode u prikladnom interijeru Gallerya koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Zbog velikog interesa molimo da rezervirate svoj stol na vrijeme.

Sve ostale informacije i rezervacije na: 099.444.2.444

Izvor: Gallery Zagreb

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO