Nešto novo stiže u grad... Često kažemo kako nas glazbeni velikani zaobilaze te nas se sjete tek kada je i njihovoj vrijeme došao "zalazak sunca". Ipak, ponekad se dogodi i iznimka kakvoj imamo čast svjedočiti već u petak, 5. travnja 2013. u klubu Gjuro 2 (Zagreb). Možda ste čuli za njega, a možda i ne, ali jedno je sigurno - on dolazi. A tko je "on"? Ni manje ni više čovjek koji elektroniku voli, za naklonost ne moli, muzikom svaki floor "soli", a ime mu je DANIELE PETRONELLI.

Radi se o čovjeku, DJ-u i producentu koji bilježi suradnje s najvećim svjetskim izvođačima. Proputovao je svijet, pa ga s dobranim razlogom zovemo "svjetskim putnikom", a svirao je na najboljim mjestima koje jedan ljubitelj elektronske glazbe uopće može i zamisliti. - Od WMC Miami, Plastik Ibiza, Tekkno Town Switzerland, Pleyades Mexico, Pupen Fabrik u Berlinu, te legendarnog kluba Ministry Of Sound u Londonu, svi su "pali" pod zvukom ovog talijanskog tech majstora.

Inače, slovi kao vrlo pristupačna osoba. Otvoren za sve ljude, uvijek nasmijan, a glazbom se bavi iz dubine srca, a ne novčanika. Mnogi se boje neistraženog, nečeg novog, nečeg što nije već viđeno ili slušano do sada, no za tim zaista nema potrebe. Ovakva inovacija u fuziji Minimal, Techno i Techouse glazbe stvara znatiželju i interes i kod najzahtjevnije publike, a organizator obećava vrhunski provod i ples do ranog jutra!

Nećemo Vam pričati priče, bajke, uvode, zaplete i rasplete, nego ćemo Vam reći činjenice:

U Zagreb, u petak 05.04.2013. godine, u klubu Gjuro 2 nastupa jedan od trenutno najpopularnijih svjetskih techouse izvođača čija glazba ne silazi sa svjetskih top ljestvica. Vidimo se na podiju!

Već spomenutom gostu, društvo iza DJ-pulta će raditi i domaće snage: Rookie i Pillsman koji će odraditi back-2-back DJ-set, te Fabian Jakopetz koji je ujedno i organizator ove večeri. Upad je 20 kn do ponoći, a 40 kn nakon. Party počinje u 22h i traje do 5h ujutro.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO