Trip to Zion ekipa vas poziva na putovanje kroz Drum'n'Bass muziku povodom ponovnog dolaska živućih legendi LTJ Bukem & MC Conrad u Zagreb. Čast nam je ovom prilikom ugostiti predstavnika dublinske D’n’B scene DJ Bonza, te gasterbajtesku DJicu YC koju ste već imali prilike slušati u siječnju na jednom od njihovih dobro poznatih Bass Explosion partyja.

Posjetitelji koji kupe ulaznicu do ponoći ulaze u nagradnu igru u kojoj mogu osvojiti besplatan upad za 13.04. LTJ Bukem & MC Conrad @ Klub Močvara.

DJ BONZ (Tribe, Play FM, Dublin)
http://soundcloud.com/hertz-u/hertz-u-podcast-2-bonz

Drum’n’Bass DJ s bazom u Dublinu koji zadnjih 9 godina vrti isključivo ploče! Poznat je po oštrim plemenskim ritmovima, dubokim notama i kažnjavajućim sub-bassom, što je učinilo njegovo ime sinonimom za kvalitetnu muziku koja se izvodi laserski vođenom preciznošću. Vodi mjesečni program Tribe night u klubu Twisted Pepper u Dublinu s Loxy (Exit Recordings) i Rockwell (Shogun Audio), te je jedan od domaćina Tribe Sunday Sessions na dublinskoj piratskoj radio stanici PlayFM.

YC (DAS Kollektiv, Dublin/Zagreb)
http://soundcloud.com/das-kollektiv/oldskulnjuskul

http://soundcloud.com/das-kollektiv/yc-if-you-have-a-time

www.youtube.com/watch?v=nMpnC6KlX2Q

YC je gastarbajterska DJica koja je naučila miksati u Japanu, proputovala je Njemačku i Irsku, a nedavno se vratila u Hrvatsku unatoč svim savjetima protiv. Umjesto da sluša druge, sluša glazbu, a voli sve glazbene stilove pa u njenim setovima, ovisno o raspoloženju, možete čuti hip hop, dubstep, drum’n’bass, funk, punk, electro, swing, reggae itd. No bez straha - ovaj put ne morate pogađati, jer iz pouzdanih izvora saznajemo da za vas sprema pretežno jungle i drum’n’bass.

SAPLEO (Trip to Zion, Zagreb)
http://soundcloud.com/sapleo/1-2012

Ovaj svestrani mladić nova je mlada nada Trip to Zion kolektiva s istančanim smislom za fin i čist, a istodobno dubok i prljav zvuk. Dosad je imao priliku nastupati na posljednja dva rođendana Chill shopa te na proslavi Trip to Zion rođendana u Klubu Močvara.

Toninho Pikulla (ex - Collective Sounds, Zagreb)


Drum’n’Bass DJ koji redovno oduševljava publiku vrhunskom tehnikom i odličnom selekcijom u svakom setu, a budući da voli sve žanrove dnb-a od njega se može svašta očekivati.


Njegov "basic sound" bi se jednostavno mogao opisati kao DEEP, LIQUID & ROLLING drum&bass.

WHAT the FUNK
www.facebook.com/what.the.funk.dimenzion
http://soundcloud.com/whatthefunkzg

Dva mladića iz Zagreba koje smo izvukli iz “Sive Sobe” Akc Medike. Na glazbeno putovanje kreću 2011. godine počevši producirati Drum’n’Bass, od neurofunka do deepa i drugih oblika ovog žanra. S obzirom na izvođače koje ističu kao uzore (Enei, Skeptical, Noisia, Phace) od njih očekujte mračnije i žešće zvukove.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO