Priča je bas kao i mnoge započela u jednom od zagrebačkih kafića i nakon dugog i naravno jos ‘dubljeg’ promisljanja dobili smo Funkytrain label i program Talkin’Loud koji kreće u četvrtak u zagrebačkom klubu Gjuro 2. Prve DJ ‘vlakovodje’ za ovo groove putovanje već su dogovorene - Bocca Sofistifunk, Jan Frensin i ‘krivac’ za Funkytrain - Tabu/Keepers of the Groove, pojačani trubom Andreja Jakusa i klavijaturama Tonija Staresinica. Moguće je još poneko iznenađnje, poput primjerice DJ Zoz-a, koji će uskočiti u pomoć kolegama izmorenim žestokim plesnim ritmom.

Nakon grande openinga koji kreće po voznom redu u 23 sata, Funkytrainom dovest će nove DJ snage. Funkytrainu se ovaj četvrtak odlučio pridruziti sa svojim sax-om i Marlon Martinez Arriola. Opisuju ga kao samozatajnog karizmatika čije su izvedbe napunile i klubove u SAD-u te Europi, a sada će ga moci čuti i ekipa u Gjuri2.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO