"Hard2Core" vraća tvrđi i prljaviji zvuk Zagrebu. - Vodeći hrvatski hard-techno / hardcore program ovog se puta otkriva u novom ruhu. Za početak, reći ćemo da će se party održati u petak, 1. ožujka 2013., pod okriljem programa "Urbani Petak", u srcu Zagreba - klubu Gjuro 2, gdje je underground atmosfera zagarantirana. A kako bolje naglasiti da se radi o "XXL" izdanju programa nego da najavimo i goste večeri. Da, da... Množina.

Dark Force trio iz Rijeke će se predstaviti u Zagrebu po prvi put od svog osnivanja. Premijerno pojavljivanje i nastup održati će se u sklopu Hard2Core večeri. Ovaj trio tvore DJ Ogi (DJ, producent i vlasnik nekoliko techno i hardtechno izdavačkih kuća), Morbid (osnivač i frontman vodeće Hrvatsko/Njemačke extremne metal elite poznate pod nazivom "Gorthaur's Wrath"), te Saša Vukosav (dugogodišnji bubnjar "Fathera" koji u nastupima kombinira akustične i električne bubnjeve). Njihov nastup je beskrupulozan, zastrašujuć i oduzima dah na svaki mogući način.

Audio-vizualni spektakl koji oni prirede svojoj publici biti će moguć samo jednu večer u Zagrebu. Bez zavaravanja, pitanje je kad ćete ponovo moći ćuti ovaj trio i njihovu koncertno - live p.a. izvedbu u Zagrebu tako brzo jer "Dark Force" ima brzu uzlaznu putanju u svijetu glazbe, pa tako već sad mame poglede i pažnju publike, organizatora i općenito živih bića cijele Europe. Nastupaju 45-60 minuta BEZ prekida između pjesama. Nije ni čudno što su nakon nastupa iscrpljeni, ali za Zagreb i Hard2Core pripremaju poseban nastup jer je ovo ipak premijera u glavnom gradu Lijepe naše. Hard, dark, metal, techno, koncert, očekujte sve... očekujte neočekivano!

Bentech iz Mađarske će se po prvi puta predstaviti hrvatskoj publici. Ovaj mladi i perspektivni DJ i producent već žari i pali europskim gradovima, klubovima i festivalima, svira s velikanima hard-techno scene koji podržavaju njegov rad i na redovnoj bazi sviraju njegove trake, a njegova tehnika sviranja je na toliko zavidnom nivou da se mogu posramiti i brojni veterani iza pulta. - Bentech pozdravlja hrvatsku publiku unaprijed i "ispričava se" jer, kako sam kaže: "neću svirati ispod 160 BPM-a sigurno, pa nek ne zamjere oni u slabijoj kondiciji za plesanje i energično skakutanje na flooru dok lupa hard-techno".

Osim navedenih premijernih gostovanja, na "XXL edition" Hard2Core-u svirati će i svi njegovi rezident DJ-evi: Mad As Hatter - koji će nas uvesti u večer svojim 100% vinyl techno setom, ovog puta s nešto mračnijim industrijskim prizvukom, Flame - kojeg smo imali prilike upoznati kao "divljaka večeri" dok lomi, žari, pali i krši sve pred sobom hardtechno i schranz DJ-setovima kojima je izgradio dobru reputaciju i van Hrvatske, te Blurix - osnivač Hard2Core programa i otac hardtechno scene novog doba.

Ponavljamo! - Ne dajte se zbuniti niti dovesti u zablude. Dark Force i Bentech dolaze u Zagreb na jednu posebnu Hard2Core večer - "XXL edition". Zaista je pitanje kada i ako ćemo imati prilike doživjeti nešto ovako opet ubrzo u metropoli. Sprema se audio-vizualni show za sve koji vole elektronski, techno, hardtechno, schranz, industrial, hardcore, metal zvuk.

Budi drugačiji. Ne prati nego budi vođa. Ovo je tvoje vrijeme, tvoj vikend, tvoja odluka. Ovo je event za tebe. - Pripremi se za brzu i žestoku glazbu i za pakleni muskulfiber, te noć koju nikada nećeš zaboraviti. Pripremi se za Hard2Core i vidimo se u petak, 01.03.2013. od 22h u klubu Gjuro 2 u Zagrebu.

- upad: 20 kn prije ponoći / 30 kn poslije
- svira se: hardtechno | schranz | hardcore | metal

- line-up:
* DARK FORCE (Rijeka / CRO)
* BENTECH (Shot In Da Head / Blaze Rec / HUN)
* Mad As Hatter (Hard2Core / Diggarama / CRO)
* Flame (Hard2Core / Diggarama / CRO)
* Blurix (Hard2Core / Blurred Motion Rec / Diggarama / CRO)

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO