Nakon male stanke vraćamo se jači nego ikad, prepuni vrhunske zike koju smo željni podijeliti sa vama naši prijatelji, partyjaneri i svi ljubitelji dobrog house i tech-house zvuka. Naime kao što vidite ostvarila se odlična suradnja sa kultnim klubom Gjuro 2 na obostrano zadovoljstvo tako da imamo sve preuvijete za dobru partyju. Uz HOLM team tu je i vrhunski sound, light, profesionalno osoblje, rakija i coctail bar, VIP area i sve druge prednosti koje nam pruža naša nova lokacija.

Uglavnom sve posjetitelje očekuje vrhunska brija u samom centru grada i naravno samo vesela house svirka, a za vaša sjećanja ne garantiramo ;)

Gjuro 2 and The original party presents:

HOLM – House Of Lost Memories with our DJ's:
http://www.facebook.com/Houseoflostmemories

► MATKO (holm,emp)
http://www.facebook.com/Matkodj
http://soundcloud.com/matkodj

► DEEJAY IGGY (holm, papaya)
http://www.facebook.com/deejayiggy
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001475430341
http://soundcloud.com/deejay-iggy

► 06.04.2012., start: 22h / end: 6h

► upad: 10kn do ponoći, 20kn poslije

► rezervacije separea / VIP area: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

► samo za vas pripremili smo i ponudu cuge po promo cijenama:

Do 01h:
- rakije 1+1 gratis
- coctails: seks on the beach, cuba libre, tequila sunrise - 20 kn

All night ponuda:
- Becks – 14 kn

Biografije:

►House Of Lost Memories (HOLM) - je potpuno nova organizacija na zagrebačkoj klupskoj sceni pokrenuta od strane Deejay Iggyja i DJ Matka kojoj je cilj osvježiti noćni život u Zagrebu, te ljubiteljima tech-house glazbe pružiti istinsku poslasticu. Naime ideja se rodila još prije godinu dana i pokrenuta kroz organizaciju privatnih partyja, ali uvidjevši da postoji velik broj zainteresiranih ljudi koji bi htjeli biti dio takve atmosfere odlučili smo je predstaviti javnosti.


Kroz organizaciju HOLM nastojat ćemo obilježiti naše partyje veselim funky, tribal tech-house zvukom a gostovanja stranih producenata i DJ-a odabranih od naše strane pružit će vam jednu novu dimenziju noćnog života u metropoli. U nadi da još postoji uvijek dovoljan broj istinskih ljubitelja elektronske glazbe, vjerujemo u uspjeh ovog projekta koji će vam pružiti nezaboravno partyjanje…bez obzira na naziv projekta :).

►MATKO - Prve dodire s glazbom imao je tijekom osnovne škole pohađajući sate električne klavijature u glazbenoj školi u Vinkovcima. Godine 1999/2000 pohađajući party-e na području Slavonije javlja se zanimanje za elektronsku glazbu. Inspiriran tom vrstom glazbe odlučuje se na kupnju prvih gramofona i sakupljanja prvih vinyla. Isprva stilski je orijentiran Techno ritmu koji seže od funky, tribal do driving Techna, no kasnije produbljuje svoj glazbeni opus stapanjem dotadašnjeg stila sa progressive ritmovima, te electro i minimal zvuka. 2003.g. seli se u Zagreb gdje upisuje studij.


Prvom residencijom pokreće projekt "Extreme Loop" u zagrebačkom klubu “Area“ na kojem su gostovali razni hrvatski DJ-i. Nakon pozitivnog odaziva publike počinje bilježiti nastupe po raznim hrvatskim gradovima kao što su Osijek, Zadar, Varaždin... Te zagrebački klubovi (Best, Otv, Londoner, Sokol, Masters…), imao je priliku raditi s imenima poput Paul Jackson, Phil Drummond, Cave, Heartthrob, JPLS, Christian Varela, Janette Slack... 2006.g. suradnjom s nekoliko DJ-a osniva udrugu za Promicanje kulture elektronske glazbe pod nazivom "EMP" koja zasad djeluje na području Zagreba i Zagrebačke županije, ta ista godina obilježena je residencijom projekta Spectrum u Zagrebackom clubu Londoner. Od 2007. do danas Matko bilježi inozemne nastupe u clubu Channel Zero, Ljubljana Slovenija, Surf inn, Scharendijke Nizozemska, Postgarage, PPC bar i Das-karussell, Graz Austrija. Glazba koju trenutno "vrti" bazira se na plesnim ritmovima tech-house zvuka!

► DEEJAY IGGY - je rođen i odrastao u Zagrebu (Croatia) te je od djetinjstva pokazivao veliki interes za glazbu. Prvi susret s elektronskom glazbom doživio je početkom 90-tih te je odmah shvatio da je to njegova prava ljubav. Pet godina kasnije prvi puta se susreo sa gramofonima i miksetom. Nakon prvih par mikseva shvatio je da se želi baviti glazbom u svom životu. Svoj prvi javni nastup održao je 1996. a pozitivne reakcije publike dale su mu dodatni motiv u budućem radu.


Od tog dana pa sve do danas neprestano radi kao DJ, a do 2011. godine iza sebe ima više od 1500 nastupa u klubovima širom Hrvatske i Europe. 2007. prvi puta nastupa u klubu Papaya (Zrce,Pag,Croatia) i od tada je resident DJ u tom klubu koji je prema DJmag.com uvršten među 100 najboljih klubova na svijetu. Njegov glazbeni stil je širokog spektra a njegovi setovi su prožeti sa house, tech-house i progressive zvukom.


U dugogodišnjoj karijeri svirao je uz brojne slavne DJ-e kao što su: Shapeshifters, Freemasons, Junior Jack & Kid Creme, Tiesto, Erick Prydz, Tom Novy, Sandy Riviera, Sven Vath, Funkerman, Chris Lake, Joris Voorn, Dennis Ferrer , Arno Cost i mnogi drugi.

Support & info:

www.origigi.info
www.fb.com/oriGIGIpromocija
www.gjuro2.hr
www.facebook.com/houseoflostmemories

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO