Udruga za promicanje krativnog izražavanja Kloto nastala je početkom 2012. kao potreba mladih kreativaca koji su htjeli svoje rukotvorine pokazati svima, a ne samo svojim obiteljima i prijateljima. Ima nas raznih struka, neki su zaposleni, a neki ne, ali nas sve zajedno zbližava ljubav prema kreativnom izražavanju i bujna mašta. Trenutno nas u udruzi ima 91, ali nam se puno ljudi želi pridružiti zbog pozitivne atmosfere koju širimo. Ime Kloto dolazi iz starogrčke mitologije, gdje je Kloto bila najmlađa od 3 božice sudbine koje su odlučivale o životu svakog smrtnika. U našem dućanu u Masarykovoj 14 možete naći nakit, odjeću, ukrasne predmete, igračke, modne dodatke, slike i još puno sitnica, ali s malo mračnijim motivima, jer smo htjeli biti drugačiji od ostalih. Svratite do dućana pa možda i Vi nađete nešto zanimljivo za sebe ili drage Vam osobe.

Ovom revijom želimo predstaviti radove nekih naših članova, a to su: Darry Wolf, Irena, Anin ormar, rukotvorine Fantastic, Wintage circus, Ognjenka, Didi & co, Witch craft, Kovač shop, Otkriveno blago, Laura Morbide, Teta kostur i Yummunna. Također, koristimo ovu priliku da Vas pozovemo na naš sajam koji će se održati u Tvornici 24. ožujka 11-19h.

Kloto:

http://www.facebook.com/udrugakloto

http://www.udrugakloto.hr/

Mnogi naši članovi razvijaju zanimljive vještine. Neki od njih uključeni su u AcroFunkerse, skupinu individua vođena zajedničkim ciljem: uživati i zabavljati se promovirajući acro yogu i razne performerske vještine, međusobno ih povezujući na inovativan način. Acro yoga je umijeće koja objedinjuje yogu, akrobacije i terapeutske vještine na jedinstven način, a uz to je i dinamičan, zabavan i interaktivan oblik vježbanja, koji produbljuje povjerenje i komunikaciju između dvoje (ili više) ljudi.

Performans by AcroFunkers
Promocija acro yoge i ostalih performerskih vještina

AcroFunkers je skupina individua vođena zajedničkim ciljem: uživati i zabavljati se promovirajući acro yogu i razne vještine, međusobno ih povezujući na inovativan način. Acro yoga je umijeće koja objedinjuje yogu, akrobacije i terapeutske vještine na jedinstven način, a uz to je i dinamičan, zabavan i interaktivan oblik vježbanja, koji produbljuje povjerenje i komunikaciju između dvoje (ili više) ljudi.

AcroFunkers:
http://www.facebook.com/acrofunkers

Upad free

Sve informacije / e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Mob: 091/49-49-959

http://www.gjuro.hr

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO