U subotu, 16.02.2013., u klubu Gjuro 2 u Zagrebu očekuje nas još jedan "Techno Clubbing" party uz četiri vrlo poznata DJ-a hrvatske techno scene. Tko je posjetio Techno Clubbing večer pa makar i samo jednom, znati će što se sprema i za ovu subotu, te da nitko neće ostati uskraćen, pa ni "pošteđen" porcije kvalitetnog techno zvuka kroz cijelu noć.

Kao što je spomenuto, za ovu TC večer zadužena su 4 nestašna techno DJ-a...

Mr. DJ Dario čije ime je ujedno i pojam, poveznica hrvatske elektronske scene ako gledamo kroz povijest stvaranja iste u Lijepoj našoj, ali i čovjek koji je poznat po tome da već preko dva desetljeća puni plesne podije i diže atmosferu do usijanja svaki put kad stane iza pulta i plesni podij pada pod njegov karizmatični utjecaj, umjetničko stvaralaštvo na licu mjesta i jednostavno techno koji "izuva" svakog ravera već od prvih taktova njegova DJ-seta. - Techno + Hrvatska + povijest scene = Mr. DJ Dario.

Blurix LT - sin Zagreba grada i techno scene istoga koji je odrastao na čvrstim temeljima čistog techno zvuka, pa kao takav vraća "dug" tom istom zvuku i sceni svojim energičnim nastupima puno desetljeće i koju godinu više. Kada svira pod svojim "LT" aliasom, za razliku od njegova tvrđeg "alter ega", ovdje znamo da se radi o njegovoj techno strani i da je sve moguće! Ovog puta očekujte čisti techno zvuk novijeg datuma produkcije uz "začin" old-school techno zvuka.

Simeon je techno DJ iz okolice Zadra koji već osam godina "priča svoju priču" kroz brojne techno nastupe. - Pumping & groovy su riječi kojima se može opisati način njegovog sviranja, a sigurni smo da će upravo takav zapaliti i zagrebačku TC publiku.

Saša Delimar će stati bok uz bok s ostalim momcima i pokazati zašto svaki put zavrijedi svoju "pozivnicu" na Techno Clubbing večer. Uz redovne nastupe i razvijanje koprivničke techno scene, već se pokazao dostojnim razbacivanja zagrebačkih ravera, clubbera, partijanera.

Cijena ulaznice je 20 kn do ponoći, odnosno 30 kn nakon. Techno bezobrazluk, nestašluk i opće skakutanje počinju od 22h kada se otvaraju vrata kluba Gjuro 2 te skačemo, plešemo i uživamo do 5h ujutro.

RAVE ON!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO