"Techno Clubbing", program koji je digao na noge više ljudi nego li famozne "fontane", te više buke nego prvi dan nastave osnovne škole nastavlja s techno pustolovinom i ove subote (26.01.2013.) u klubu Gjuro 2 u srcu Zagreba kako bi apetiti svakog clubbera, ravera, obožavatelja elektronskog / techno zvuka bili zadovoljeni. Kada još spomenemo da se radi o posebnom, old-school izdanju, znamo da će većina biti nestrpljiva. Zvuk "zlatnog doba techno glazbe" vraća se na jednu noć u klub Gjuro 2, na "Techno Clubbingu". - Staroškolci koji će biti zaduženi za ovu, garantirano nezaboravnu noć o kojoj će se pričati su ni manje ni više nego poznata nam "garda" DJ-eva: Kiki, Teo Harouda i Mad As Hatter.

Kiki nam je svima poznat kao jedan od osnivača techno scene u Hrvatskoj. Virtuoz koji je nekoć bio poznat po svojoj tehnici sviranja na 3 gramofona dok je ista još i vani bila u počecima. Energične večeri kao što su Sabotage, Loops i neprežaljeni Stereo Studio samo su dio njegove zavidne karijere, a njegov zvuk na sljedećem nam "Techno Clubbing" eventu vratit će sve party-veterane u "vrijeme kada je techno vladao svijetom", kao što će i mlađim generacijama priuštiti vremeplov i putovanje zvukom vremena i prostora.

Teo Harouda je DJ o kojem je nepotrebno previše pričati zbog njegova angažmana oko zagrebačke scene u zadnjih nekoliko godina, ali i tijekom posljednjih više od deset godina djelovanja na istoj. Bilo da svira novi ili dobri stari techno, jedno je sigurno - on nikada ne razočara, a publika uvijek traži "još!". Rezident kultnog "Rave'N'Roll" programa, kao i "Techno Clubbing-a", ali i organizator "Invazia" festivala, još će nam jednom prezentirati umijeće old-school "ratovanja" iza pulta ove subote.

Mad As Hatter je "dijete elektronske glazbe". Njegovo upoznavanje s istom počelo je prije više od dva desetljeća, a njegova profesionalna DJ karijera krenula je 2009. godine kada dobiva rezidenciju na "Diggarama" programu. Ima posebno uho i osjećaj za publiku koji mu daju jasnu sliku o tome što će za ravere na podiju biti "yay!", a što će biti killer ili "nay!". Iako njegova kolekcija ploča varira od housea do techna, u posljednje vrijeme posvećuje više pažnje techno izdanjima. Ljubitelj je klasičnog techno zvuka začinjenog melodijom i dobrim groove-om, a voli iznenaditi i pokojim floor-killerom starijeg datuma. Njegov zvuk zaštitni je znak "Techno 1.0" programa u organizaciji Hard²Core-a, programa čiji je danas ujedno i rezident. "Ludi Šeširdžija" donosi torbu punu old-school techno ploča i duh "Techno 1.0" programa na Techno Clubbing, a TO se NE propušta!

Zvono samo što ne zvoni. Nastava samo što nije počela. Zvuk stare škole je zvuk ove subote. Proživimo old-school techno iskustvo još jednom zajedno... Vidimo se na plesnom podiju kluba Gjuro 2 od 22h.

RAVE ON!

Upad je 20 kn do ponoći, a 30 kn nakon. "Techno Clubbing" u klubu Gjuro 2 (Medveščak 2) ove subote počinje od 22h i party traje do 5h ujutro.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO