Što vam pada na pamet kada kažemo "F.O.R.M."? - Ako niste bili u doticaju s elektronskom glazbom u ijednom trenu posljednjih desetljeće i pol, vjerojatno ništa, ali ako ste ijednom pohodili neki techno party na području Hrvatske ovaj naziv će vam, u najmanju ruku "zvoniti" negdje u glavi i govoriti vam kako je vrijeme da se digne stražnjica i dokotrljate se do kluba Gjuro 2 u subotu, 27. travnja 2013. jer će na posebnoj "Techno Clubbing" večeri kao headlineri večeri uživo nastupiti upravo oni... F.O.R.M.

Važno je naglasiti kako će podršku F.O.R.M.-ovcima i njihovom militantnom techno live act-u kroz noć DJ setovima pružiti i vojnici na služenju techno-roka: Teo Harouda, Chova i Leon B..


Nešto i o glavnim akterima večeri:

F.O.R.M. Live (Work Hard Play Hard / Techno Clubbing):


Branimir Orehovec i Bruno Tanfara. - Dvojac koji žari, pali, izgara od, za i u technu. Zvuk koji te tjera ne samo na gibanje tijela u njegovom ritmu već i potiče um na intenzivno preispitivanje vlastitog postojanja i smisla.

Zajedno su odlučili krenuti u istraživanje novih dimenzija ritmova i melodija te pokušali tome svemu dodati nešto novo, nešto svoje. Tako je pokrenut zajednički projekt F.O.R.M. s osnovnim ciljem; pokazati muzikom da je stvarnost relativna te da ovisi o pojedincu kao i trenutku same spoznaje njegovog mjesta u groove-u. F.O.R.M. je osnovan druge godine ovoga milenija i osmišljen je kao live act performance. U F.O.R.M. produkciji nećete čuti poznatih loopova te sample-ova koje su radili drugi glazbenici već samo njihov originalni zvuk.

Muzika koju zagrebački dvojac svira je fuzija ritmova i melodija različitih grana elektronske muzike s jakim naglaskom na techno, electro i deep groove-u, te je odraz stvarnosti i emocija koje ih okružuju. Rezultat te fuzije je njihov orginalni zvuk "s potpisom" kojeg ćete ili odmah zavoljeti ili zamrziti.

Elektronika je postala sveprisutna u životima najmlađih, pa i najstarijih, ali na podijima se gotovo uvijek odigrava neki drugi "film" dok techno zvuk mora "odsjediti rundu"- Techno Clubbing zna koja je njegova misija i ne zaboravlja da je scenarij njegova filma čista akcija dobrog ukusa, odlična, provjerena postava, a cilj zadovoljstvo posjetitelja i održavanje techno zvuka u našoj metropoli. - Kad se zapitaš kamo van ove subote, ako si govoriš da si ljubitelj techno zvuka i odgovor će biti jasan i doći sam od sebe: "Neka bude techno... Neka bude Techno Clubbing."

Techno clubbing @ GJURO 2, ZAGREB

RAVE ON!

FB event: www.facebook.com/events/359456654173139/


Techno Clubbing
www.facebook.com/TechnoClubbing

FORM live!
Work Hard Play Hard / Techno Clubbing
Facebook: http://www.facebook.com/pages/FORM-live/116895164998499
Soundcloud: https://soundcloud.com/formlive
Mixcloud: http://www.mixcloud.com/branimir-orehovec/
Youtube: http://www.youtube.com/user/simoniel

TEO HAROUDA
Rave'N'Roll / Invazia / Techno Clubbing
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Teo-Harouda/149827281781553
Soundcloud: https://soundcloud.com/teo-harouda
Mixcloud: http://www.mixcloud.com/teo-harouda/

CHOVA
Final Frontier / Techno Clubbing
Soundcloud: https://soundcloud.com/chova

LEON B.
Technatica / TMC
Facebook: http://www.facebook.com/leon.bjazicprivatno
Soundcloud: https://soundcloud.com/leonbdj
Mixcloud: http://www.mixcloud.com/LeonB

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO